Prvi 1216 pregleda 03. studenoga 2022.

Prodaje se kuća u kojoj je sniman 'Stranger Things'

tolestemple/instagram

U četvrtoj sezoni Netflixove serije 'Stranger Things', gledatelji su bili upoznati s prošlošću Vecne, jednog od najvećih zlikovaca u ovoj seriji, a dio tog djetinjstva bila je i jeziva kuća u kojoj je ovo čudovište odrastalo. Prava kuća koja je poslužila kao set za snimanje tih dijelova serije, sada se prodaje

Viktorijanska kuća koja je, u seriji 'Stranger Things' bila dom najzloglasnijeg zlikovca - Vecne, sada je stavljena na prodaju i može se kupiti po cijeni od 1 i pol milijuna dolara, piše People

Ova kuća nalazi se u gradu Rome u američkoj saveznoj državi Georgiji i proteže se na nešto više od 550 kvadratnih metara.

Sastoji se od sedam prostorija, a njeni vlasnici odlučili su zadržati neke autentične elemente kao što su ručno izrađene police za knjige, izrezbareni ormarići, tamni drveni podovi, raskošni kamin, crno bijele fotografije i još puno toga.

 | Autor: toles, temple and wright toles, temple and wright

Dijelovi ove kuće koji su se koristili za snimanje serije su blagovaonica, salon i dnevni boravak, a i sam trgovac nekretninama, Jeb Arp, koji je zadužen za prodaju ove kuće je rekao kako će "svi fanovi prepoznati puno toga iz četvrte sezone serije". 

 | Autor: toles, temple and wright toles, temple and wright

Ova kuća ima i veliku stražnju terasu, a iza glavnog posjeda nalazi se i kuća za goste koja ima tri spavaće sobe. Spavaće sobe imaju starinske okvire kreveta i tamne obloge, dok su kupaonice opremljene modernim staklenim tuševima.

 | Autor: toles, temple and wright toles, temple and wright

Iako kuća nije opsjednuta duhovima kao u seriji, Arp se našalio kako novi vlasnici ne bi trebali biti previše iznenađeni ako pronađu neke zaostale demogorgone kako se šuljaju po imanju.

"Ako stvari postanu previše čudne, pa čak i pođu po zlu, u blizini se nalazi pogrebno poduzeće“, našalio se.

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?