Ako vam treba brzinski i ukusan recept za duga ljetna druženja, imamo super recept za vas
S obzirom na to da živa u termometru ovih dana neprestano raste, znamo da nikome ne pada na pamet provoditi sate i sate u kuhinji pripremajući hranu i svi tražimo brzinska rješenja za što prije pobjeći od vruće pećnice. Stoga, u nastavku slijedi brzinski recept za neodoljivi garlic bread od kojeg nam već rastu zazubice.
Sastojci:
- pola šalice otopljenog maslaca
- 4 češnja češnjaka
- jedna štruca kruha
- dvije žlice svježeg nasjeckanog peršina
Priprema:
Češnjak nasjeckati i pomiješati ga s otopljenim maslacem. Kruh prerezati uzduž i obje polovice premazati mješavinom maslaca i češnjaka i posipati peršinom. Peći na 180 stupnjeva, osam minuta ili dok ne poprimi zlaćanu boju. Poslužiti toplo. Uživaj!
Savjet plus: ako nemaš svježi češnjak, možeš upotrijebiti pola čajne žličice češnjaka u granulama.
Originalni recept potražite na: Taste Of Home
Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.