Prvi 810 pregleda 21. ožujka 2019.

'Provela sam savršen dan u Parizu. Ukrala sam i poljubac'

saamopetraa/instagram

Saamo Petraa ispričala je kako joj je bilo taj jedan savršen dan na pikniku u Parizu

Kako vi zamišljate idealan kraj dana? Ja sam ga definitivno imala u prijestolnici Francuske, Parizu.

Moje frendice, Gloria i Doris. Sunčan dan iako je sredina veljače, boca šampanjca, Eiffelov toranj ispred nas i zalazak sunca. Teško je to sada opisati, ali bilo nam je prekrasno.

Eurotrip i naša misija pod #ovajputglasam tek je počela, pred nama je tri tjedna putovanja, a mi onako opuštene, bez imalo briga u tom trenutku, nazdravljamo najvećem izazovu u našem životu. Nikad se ne nisam osjećala življe, a hype nije mogao biti intenzivniji. 

'Ukrala' sam poljubac na Trocaderu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go where you feel the most alive #ovajputglasam

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

I još sam se totalno uklopila u sav taj pariški šik. Slatka točkasta haljinica, zelena uska proljetna jakna, kovrčava kosa do ramena i kapa. Bio je to outfit dostojan lika Amelie iz poznatog francuskog filma. Zar ne?

No, to je tek dio mojih francuskih avantura. Na Trocaderu trgu sam ‘ukrala’ i poljubac, a nepoznati Parižanin mi je poklonio ružu.

Svake nedjelje nova epizoda

Sve anegdote JoomBoos četvorke - Petre Dimić, Glorije Berger, Marca Cuccurina i Doris Stanković pogledajte u prvoj epizodi EuroTripa. Naša ekipa ima posebnu misiju. Na putovanju kroz 10 gradova Europske Unije potiču mlade da glasaju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. 

POGLEDAJ PRVU EPIZODU EUROTRIPA IZ PARIZA:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww baš slatko :P