Prvi 326 pregleda 23. travnja 2024.

Prva epizoda 'Kulturneje' je vani: Gdje na spoj u Ljubljani?

youtube

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' gdje saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima Europske unije.

U prvoj epizodi JoomBoosovci Petra Dimić i Alen Žigić posjetili su Ljubljanu i saznali gdje ondje otići na spoj, koja je najpoznatija legenda o glavnom gradu Slovenije te kako su se životi građana Ljubljane promijenili otkako je Slovenija ušla u Europsku uniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ako dođeš u Ljubljanu, moraš prošetati Tromostovjem i posjetiti centar te Prešernov spomenik", ispalio je k'o iz topa jedan simpatični mladić kojeg su Petra i Alen sreli u Ljubljani.

Osim najpopularnijih mjesta za turiste i najpoznatijih legendi o ovom prekrasnom gradu, saznali smo i gdje otići na prvi spoj u Ljubljani te koji su benefiti života u EU za stanovnike Ljubljane najveći.

 | Autor:

Osim 'Kulturneje' koja je izašla danas, i u četvrtak vas na JoomBoos YouTube kanalu čeka novi-stari serijal, mnogima već dobro poznat, ali iz potpuno novih mjesta i gradova koja dosad još u tom serijalu niste gledali. Vraća se 'Isprobavamo najbolje ocijenjeno', serijal u kojem će Petra i Alen otići u najbolje ocijenjene beauty salone, restorane i ostala IT mjesta i isprobati sve što se isprobati da.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoomBoos (@joomboosyt)

Prva epizoda 'Isprobavanja' izlazi ovog četvrtka na JoomBoosu u 12:00 sati. Gledamo se! A do tada uživajte u prvoj 'Kulturneji'!

Tvoja reakcija?