Prvi 6201 pregleda 11. travnja 2021.

Prva fotka sa seta: Krenulo je snimanje novih 'Prijatelja'!

Supplied by LMK/IPA/PIXSELL

Najiščekivaniji reunion svih vremena napokon se snima! Iako se još ne zna točan datum izlaska, zna se da bi svatko od glumaca samo za ovu jednu epizodu mogao dobiti vrtoglavih 17 milijuna kuna...

I službeno je krenulo snimanje specijalne epizode kultne serije 'Prijatelji', koju je još u veljači 2020. potvrdio HBO. Sad je objavljena i prva fotka sa seta, svima dobro poznati kauč ispred fontane, pa su fanovi diljem svijeta sad još više uzbuđeni. Fotografiju je na Instagramu objavio Greg Grande, glavni dekorator seta za snimanje popularnih 'Prijatelja', piše 24sata.

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Iako su ovu epizodu trebali snimiti još prošle godine, zbog pandemije koronavirusa, snimanje je odgođeno. Sad se, pod najstrožim mjerama, napokon događa, ali još se ne zna točan datum izlaska epizode 'The One Where They Got Back Together' na HBO-u.

U epizodi ćemo gledati cijelu glavnu postavu serije, Jennifer AnistonCourteney CoxDavida SchwimmeraMatta LeBlanca, Lisu Kudrow i Matthewa Perryja. Svatko od glumaca navodno će samo za snimanje ove epizode dobiti 17 milijuna kuna. 

E pa jedva čekamo vidjeti kako će izgledati najiščekivaniji reunion svih vremena! 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?