Prvi 211 pregleda 11. kolovoza 2021.

Prvi put na raftingu: 'Ovo je najbolje iskustvo ikada!'

JoomBoos youtuberi TheSikrt, Bruno Lukić i Filip Rebrović nastavljaju svoju 'Roadtrip' avanturu, a u novoj epizodi njih su trojica posjetili rijeku Zrmanju i po prvi puta ondje iskusili su sve čari raftinga

Nakon skakanja i letenja u prvoj epizodi, JoomBoosovi youtuberi Bruno Lukić, Filip Rebrović i Filip Dejanović TheSikrt u novoj epizodi 'Roadtrip' serijala upustili su se u vodene avanture. Ovoga puta su ostali sigurni i na zemlji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva avantura u novoj epizodi bila je rafting na rijeci Zrmanji i dečki su bili jako uzbuđeni što će to napokon isprobati. Za razliku od prošle epizode u kojoj su bili prestrašeni što će skakati bungee i letjeti padobranom iz aviona...

Domaćin Filip dečkima je po dolasku na Zrmanju odmah objasnio što ih sve čeka. Devet kilometara veslanja, oko četiri sata lude zabave na vodi i nezaboravno iskustvo koje će prepričavati svima kad se vrate doma. Nakon što ih je kratko uputio i pripremio, dečki su se opremili i krenuli na vodu.

 | Autor:

Nakon nešto više od tri sata, Bruno, Filip i Filip otplovili su svoju etapu i onda je trebalo sažeti sve dojmove. Nekoliko kilometara i prevrtanja kasnije te skakanja u ledenu vodu, složili su se da bi ovo definitivno ponovili. Za razliku od skakanja iz aviona.

"Ovo je bilo baš jako zabavno. Nadam se, dečki, da ćemo ovo vrlo skoro i ponoviti", rekao je TheSikrt prilično entuzijastično. Dogovorili su se da se vraćaju čim stignu, a tko je bio najvještiji ovoga puta pogledajte u novoj Roadtrip epizodi samo na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama.

 | Autor:

Kakve ih avanture čekaju novim epizodama pratite svake srijede od 12:00 sati na JoomBoosu te na 24sata Oriđiđi Videoteci.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?