Prvi 1053 pregleda 09. veljače 2020.

Prvi smo ušli u studio zvijezde koja je spojila Balkan i Jamajku

stefanrasta/instagram

Popularni balkanski pjevač, Stefan Đurić Rasta, pustio je JoomBoos tim u svoj veoma zanimljivi glazbeni studio u Beogradu, a tour njegovog studija ekskluzivno možete pogledati na YouTube-u

"U ovom studiju smo glazbeno sazreli Coby i ja, odavde smo počeli prodavati svoje prve pjesme koje su tada išle najpoznatijim mainstream izvođačima, ovo mjesto ima dobru energiju i jako sam vezan za njega. Tu su nastali i neki od mojih najvećih hitova, poput 'Kavasakija', 'Kavalija'... To je još jedan od razloga zašto sam toliko jako vezan za ovaj prostor" - objasnio je Rasta, koji je u svom famoznom studiju dosad ugostio brojne slavne izvođače poput pjevačice Sare Jo pa do mnogih underground rock i rap bandova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Rasta je JoomBoos ekipu zatim proveo kroz sve prostorije u svom studiju, od režije do gluhe sobe pa sve do dijela u kojem se održavaju sastanci i dogovaraju poslovne suradnje. 

"Ovdje se događa cijeli proces, u jednoj sobi glazenik izvodi pjesmu, a u režiji se onda miksa, slaže, producira i završava" - objasnio je slavni glazbenik. 

Rasta je jedan od najpopularniji trap izvođač na ovim prostorima, a na društvenim ga mrežama prati gotovo milijun vjernih obožavatelja. Njegove hitove slušaju milijuni ljudi, pjesma 'Kavali' preslušana je gotovo 60 milijuna puta, ne samo u regiji nego i u svijetu, a u prosjeku godišnje odradi i do sto koncerata, objasnio je glazbenik.

"Svaki treći ili četvrti dan sam na koncertu" - govori Rasta, kojemu je najbolji način odmora, kad uhvati malo slobodnog vremena od koncerata i snimanja pjesama, odlazak na putovanje na neku egzotičnu destinaciju. Otkako je postao otac, na sva putovanja odlazi sa svojom kćerkicom, koju je dobio s bivšom partnericom, kolegicom pjevačicom Anom Nikolić.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?