Prvi 606 pregleda 13. veljače 2023.

Prvo Beyonce, a sad Rihanna. Evo kako je ukrala pažnju

screenshot/youtube/Canva

2023. za sada dobro ide, barem što se tiče glazbenog svijeta. Prvo se Beyonce ukazala nakon duge pjevačke stanke pa sada konačno i Rihanna koja je napravila show na poluvremenu Super Bowla.

Nakon duge pjevačke stanke, RiRi se vratila. Oduševila je obožavatelje 13-minutnim nastupom na Super Bowlu, najgledanijem sportskom događaju u Americi. 

Svu pažnju ukrao je njezin pripijeni kombinezon koji je posjetiteljima i gledateljima iza malih ekrana otkrio i veliko iznenađenje. Pjevačica s reperom ASAP Rockyjem (34) čeka drugo dijete.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Twitter je pao

Zabilježeno je preko 9000 prijava Twitter korisnika zbog smetnji koje su uslijedile za vrijeme Rihanninog nastupa. Obožavatelji su tvitali pitajući se je li trudna. Problemi su se pojavili i na aplikaciji, i na webu Twittera. Pad je očito povezan s velikom količinom tvitova koji su objavljeni istovremeno.

Najbolje reakcije

 | Autor: screenshot/youtube/Canva screenshot/youtube/Canva

Poznati južnoafrički glazbenik, producent i satiričar, David Scott, poznatiji pod umjetničkim imenom The Kiffness, našalio se poručivši kako je Rihannino dijete najmlađa osoba koja je ikada nastupila na Super Bowlu.

TikTokeri također nisu mirovali pa su se mnogi našalili na njezinu vijest o trudnoći.

Na Twitteru su se našalili njezinim izborom outfita koji je podsjećao na 

A mnogi su se pitali je li vrijeme za novi album

Iskoristila trenutak za promociju svoje kozmetike Fenty

 | Autor: screenshot/youtube/Canva screenshot/youtube/Canva

U jednom trenutku Rihanna je nanosila sjenilo iz svoje nove Fenty kolekcije, a pojedini su to vidjeli kao bahati čin. Prema pisanju DailyMaila, RiRi je besramno iskoristila nastup u svrhu promocije svog kozmetičkog brenda Fenty. Naime, glazbenici nisu plaćeni za nastup na Super Bowlu, već su im plaćeni putni troškovi i produkcija cijelog nastupa, no RiRi je iskoristila situaciju za marketinški trik.

@joomboosyt Rihanna je trudna omg!!🤰Evo fun factova o nastupu😨 #rihanna #superbowl #marcocuccurin ♬ original sound - JoomBoos

Nisu svi bili oduševljeni nastupom

Bivši američki predsjednik Donald Trump kritičan je bio prema pjevačici na svojoj društvenoj mreži Truth Social. 

"Epski promašaj: Rihanna nam je priuštila, i to uopće nije upitno, najgori nastup u povijesti u poluvremenu Super Bowla, i to nakon što je svojim poganim rječnikom uvrijedila više od pola našeg naroda koji već ozbiljno propada. Također, toliko o njezinom ‘stilistu‘!"

 

Možda te zanima... Nastavite stihove najpoznatijih Rihanninih pjesama

Tvoja reakcija?