Prvi 195 pregleda 14. siječnja 2022.

Quality content: Snimi svaki TikTok poput profesionalca!

Promo

Kako TikTok majstori stvaraju svoj quality content i je li sve u zanatu ili ima nešto i u alatu?

Jedna od najomiljenijih društvenih mreža današnjice, TikTok, jednostavno nas ne prestaje oduševljavati novim trendovima. Ako se nas pita, sjajnog sadržaja nikada ne nedostaje, a svaki novi trend je sve zabavniji od prethodnoga. I što je najvažnije, na ovoj šarolikoj platformi do punog izražaja dolazi kreativnost mladih te njihov sjajan smisao za humor, kojeg po svemu sudeći zaista imaju na pretek.

Trendovi kao što su „MID“, „I gotta put ME first“ ili „back in the day“ samo su neki od naših svakodnevnih izvora smijeha i zabave. Naravno, ukusi se razlikuju, ali jedno nam je svima zajedničko – svi tražimo i želimo stvarati quality content. A kako TikTok majstori stvaraju svoj quality content i je li sve u zanatu ili ima nešto i u alatu, saznajte u nastavku.

Kvaliteta contenta počinje od kvalitete snimke

 | Autor: Promo Promo

Realno, jedna od prvih stvari koju primjećujemo kod kvalitetnih TikTok uradaka je definitivno kvaliteta samog prikaza. Naposljetku, stvaranje kvalitetnog sadržaja u skladu s najnovijim trendovima zahtjeva preciznost u snimanju te jasnoću i fluidnost svakog pokreta. Za to prije svega trebamo pametni telefon s vrhunskom kamerom, a jednu takvu nam nudi novi Samsung Galaxy S21 FE 5G, kojem je upravo stvaranje quality contenta glavni personality trait.

Uz moćnu trostruku kameru, koju čine 12MP ultra široka kamera, 12MP širokokutna kamera i 8MP telephoto kamera, tu je i besprijekorna prednja kamera od 32 MP koja će svakom tvojem TIkToku pružiti kristalnu rezoluciju i neodoljivu fluidnost. Tu je i unaprijeđena Night Mode opcija fotografiranja, pomoću koje možeš kreirati i snimiti još bolji sadržaj čak i u najvećem mraku, dok će se AI Face Restoration opcija pobrinuti da i najsitniji detalji budu savršeno posloženi. Naravno, ako te prijatelji pitaju u čemu je tajna tvojih TikTokova, slobodno preuzmi sve zasluge jer si glavna zvijezda svog sadržaja upravo ti.

Kome je dosta samo par minuta na TikToku?

 | Autor: Promo Promo

Bilo da snimamo i objavljujemo sadržaj na TikToku ili samo uživamo u genijalnosti drugih TikTokera, usuglasit ćemo se da i jedno i drugo možemo zaista činiti satima. Ipak, naš feed je naš mali svijet koji nam pruža ono što želimo i preferiramo, zbog čega naše pauze od učenja, treninga i ostalih aktivnosti znaju potrajati duže od planiranog. Pritom ne želimo da nas išta ometa, a ponajmanje prazna baterija. Problem je to s kojim se uz Galaxy S21 FE 5G gotovo nikada nećeš morati suočavati zahvaljujući maratonskoj bateriji od 4,500 mAh i mogućnostima super brzog punjenja od 25 W, uz koje svoj pametni telefon možeš napuniti za više od 50% u svega 30 minuta.

Ipak, najveći užitak u tvojim omiljenim sadržajima pružit će kvaliteta prikaza koja se pripisuje briljantnom Dynamic AMOLED 2X zaslonu, jednom od najsnažnijih aduta koji Samsung izdvaja od ostatka. Očaravajuće živopisne boje, oštrina prikaza i stopa osvježavanja od 120 Hz omogućit će ti nevjerojatnu glatkoću gledanja i poprilično iznenađujući užitak scrollanja po sučelju ove, svima nam drage platforme.

Nešto s čime ćeš se htjeti pohvaliti

 | Autor: Promo Promo

Naposljetku, svaki TikTok izazov možeš snimiti i koristeći ogledalo, pri čemu moramo upozoriti da bi vrlo lako glavna zvijezda tvog videa mogao postati tvoj pametni telefon. Elegantnog i tankog dizajna od svega 7,9 mm, Samsung Galaxy S21 FE 5G također dolazi i u atraktivnim novim bojama, poput lavande, bijele ili grafitne s mat završnim premazom.

Modernom i među korisnicima omiljenom dizajnu doprinosi i popularni Contour-Cut okvir, koji se neprimjetno stapa s kamerama kreirajući jedinstven izgled uređaja. Naravno, do sad se još nitko nije proslavio samo na račun atraktivnog mobitela, no tko zna – nećemo biti ni najmanje iznenađeni ako upravo Samsung Galaxy S21 FE 5G postane jedan od najpoželjnijih trendova među TikTok korisnicima.

Tvoj Samsung Galaxy S21 FE 5G čeka te na policama u Hrvatskoj. Ako želiš saznati nešto više o novom Galaxy S21 FE 5G pametnom telefonu, baci pogled na link!

Tvoja reakcija?