Prvi 3017 pregleda 05. kolovoza 2018.

Queen code: 6 modnih pravila koje svaka princeza mora slijediti

Pinterest

Biti dio kraljevske obitelji velika je čast, ali i odgovornost s kojom dolaze nametnuta modna pravila koja bi svaka princeza trebala slijediti.

Kad živiš život princeze moraš slijediti modna pravila. Cosmopolitan.com izdvojio je nekoliko pravila koje svaka pripadnica kraljevske obitelji mora slijediti. Donosimo ti nekoliko njih...

1. Haljine i suknje bi uvijek trebale imati prednost nad hlačama i ženskim odijelima.

Princeza Diana i danas Meghan Markle poprilično su puta prekršile ovo pravilo bez obzira što to nije baš bilo po volji kraljice Elizabete. Ipak, sigurni smo da im “obični ljudi” nisu zamjerili.

2. Vjenčanica mora biti odobrena od strane kraljice.

Da, dobro ste čuli. Ukoliko se dogodi da buduća princeza pronađe savršenu vjenčanicu za sebe, a kraljici se ne svidi, sve pada u vodu.

3. Nalakirani nokti nisu dozvoljeni.

Ako si uspjela primijetiti, princeze na fotografijama nikada nemaju lak na noktima u nekoj od ludih boja niti si mogu priuštiti tretman manikure, geliranje noktiju ili slično. To jednostavno ne doliči princezama.

4. Tijara se smije nositi samo u posebnim prigodama.

Nedopustivo je nositi tijaru samo kao modni dodatak ili “okinuti” selfie s njom. Ona ima posebno simbolično značenje i veliku vrijednost tako da je princeza smije nositi samo u posebnim prigodama poput vlastitog vjenčanja.

5. Pismo-torba je prikladnija od one na dršku.

Iz jednostavnog razloga što se princezama od nervoze na pojedinim eventima mogu tresti ruke pa kako bi se to izbjeglo, lukavo se biraju svi modni dodaci.

6. Šešir je neizostavan modni dodatak.

U Engleskoj bi se moglo reći kako je šešir postao simbol elegancije i ženstvenosti tako da bi bilo čudno pojaviti se na bilo kojem važnijem događaju bez njega.

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?