Prvi RAP CAMP 510 pregleda 22. studenoga 2019.

Rap Camp: Tko ostaje u borbi za pobjedu i glavnu nagradu?

Luka Stanzl/Pixsell

Nakon četvrte epizode u natjecanju za glavnu nagradu i pobjedu u Rap Campu ostalo je šest kandidata.

Vi ste odlučili i svojim glasovima rekli tko su vam najveći favoriti iz svakog od timova u Rap Camp talent showu. Nakon četvrte epizode u showu i borbi za pobjedu te vrijedne nagrade ostaje šest kandidata, po dvoje iz svakog tima. Pogledajte koji su kandidati osvojili najviše vaših glasova, a koji, nažalost, napuštaju show.

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Tko ostaje u 'Outsider' teamu?

U Fil Tilenovom 'Outsider' teamu najviše vaših glasova osvojili su Filip Nakić - Naxy i Nikola Raspolić - Prikola te oni nastavljaju borbu za pobjedu i glavnu nagradu - ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita. 

Nažalost, nakon ove faze show i svoj 'Outsider' team napušta Saša Stević - Fenksta.

Tko ostaje u 'Incident' teamu?

U Stokinom 'Incident' teamu najviše vaših glasova osvojili su Luka Prgić i Pavao Došen - Šen te oni nastavljaju borbu za pobjedu i glavnu nagradu - ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita. 

Nažalost, nakon ove faze show i svoj 'Incident' team napušta Mijat Petar Tomić - Zijo Kalifata.

Tko ostaje u 'TNTeamu'?

U Raayjevom 'TNTeamu' najviše vaših glasova osvojili su Adrijan Šimunaj i Tino Katalinić te oni nastavljaju borbu za pobjedu i glavnu nagradu - ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita. 

Nažalost, nakon ove faze show i svoj 'TNTeam' team napušta Dorian Begić.

Veliko finale u Operi

via GIPHY

Svi koji ostaju u showu imaju priliku stići do velikog finala te odnijeti pobjedu u prvom hip-hop talent showu u regiji. A proglašenje pobjednika održat će se na velikom finalu u Opera Clubu 15. prosinca.

Bit će to najveći hip-hop party u gradu, a ako još niste, požurite i ugrabite svoju ulaznicu po 'early bird' cijeni od 35 kuna putem Entrija. 

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?