Prvi 1157 pregleda 23. svibnja 2022.

Raskošno vjenčanje Kourtney Kardashian zaintrigiralo je sve

kourtneykardashian/instagram

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se po treći put na najraskošnijoj ceremoniji do sada

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker protekle su se nedjelje vjenčali po treći put, a, kako piše People, vjenčanje se ovaj put održalo u Portofinu u Italiji i bilo je puno raskošnije nego prva dva.

Ceremonija je održana u vili L'Olivetta koja je u vlasništvu brenda Dolce&Gabbana i na njoj su prisustvovali najbliži članovi obitelji i najbliži prijatelji, a nakon što su mladenci rekli 'uzimam', slavlje se nastavilo u obližnjem dvorcu Castello Brown iz 16. stoljeća.

Kourtney je na sebi imala kratku bijelu haljinu i dugi veo na kojemu je bila izvezena slika Djevice Marije, a Travis je nosio klasičan crni smoking i bijelu košulju.

S obzirom na to da je cijelo vjenčanje sponzorirao brend Dolce&Gabbana, za njihove odjevne kombinacije, ali i odjevne kombinacije drugih uzvanika te sve što je uključeno u proslavu zaslužan je upravo on. 

Kourtney je do oltara dopratila njena mama Kris, djeveruše su bile njene sestre Kim, Khloe, Kylie i Kendall, a od ostalih uzvanika tu su još bili i Megan Fox i Machine Gun Kelly, Mark Hoppus i njegova supruga Skye, Beyonce, ali i mnogi drugi celebrityji. 

Što vi mislite o ovoj svadbi?

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?