Prvi 1437 pregleda 06. svibnja 2022.

Raspalo se 'Prljavo kazalište'

Igor Soban/PIXSELL

Nakon 45 godina žarenja i paljenja hrvatskom i regionalnom glazbenom scenom, popularni rock bend 'Prljavo kazalište' odlazi u povijest

Nakon 45 godina postojanja, kultni rock bend 'Prljavo kazalište' odlazi u povijest. Kako piše 24sata, do razlaza je došlo zbog svađe unutar benda jer je dugogodišnji bubnjar i član prve postave 'Prljavaca', Tihomir Fileš, zaštitio prava na ime benda te, navodno, na još neke pjesme bez znanja drugih članova.

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell Sve je potvrdio i vođa 'Prljavog kazališta', Jasenko Houra koji je najzaslužniji za uspjeh i dugotrajnost benda.

"Nisam imao pojma da je on to zaštitio, a to je napravio prije nekoliko godina. No ne brinem zbog toga, pa ne može čovjek baš hodati cestom i samo se upisivati, pa trebat će se tu valjda nešto i dokazati", ispričao je Houra za 24sata.

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL Houra je dodao i kako sprema nove materijale, odnosno album, koji je praktički gotov te da je tu i mjuzikl na kojem radi. Zapravo, nastavlja raditi kao da se ništa ne događa, iako će sve vjerojatno završiti na sudu.

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?