Prvi 652 pregleda 13. rujna 2019.

Rasta uhvaćen u laži: 'Ne želim biti novi LayZ!'

8rasta9/Instagram

U novom serijalu JoomBoosa i 24sata - Poligrafu - poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' je youtuber 8rasta9.

Nakon par pitanja o tome je li ikada prekršio zakon te je li se ikada potukao, uslijedila su pitanja vezana uz njegove kolege youtubere. I tu je postalo neugodno.

'Želiš li biti novi LayZ?'

"Želite li biti novi LayZ?", pitao ga je detektiv, a Rasta je na to odgovorio, nakon par sekundi šutnje. Što je rekao? Rekao je da ne želi.

To je, pokazao je poligraf, laž...

Snimao je s kolegama zbog pregleda?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gentiluomo👕🇮🇹 @neo.visuals / @raaymusic

Objavu dijeli Borna Rastović (@8rasta9)

Zatim je na red došlo pitanje o tome je li ikada 'iskoristio' nekog od kolega youtubera samo zbog pregleda. Rasta je rekao da je, ali je dodao da to rade svi youtuberi...

Pitanja o bivšim vezama bila su i najneugodnija u cijelom testu, a kako je Rasta odgovorio na njih, pogledajte u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu. 

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?