Prvi 1536 pregleda 16. veljače 2023.

Rihanna optužena za 'najgori' playback na Super Bowlu

screenshot/youtube/Canva

Nisu svi bili impresionirani Rihanninim nastupom na Super Bowlu

Mnogi korisnici društvenih mreža optužuju barbadošku pop ikonu za lip sync (usna sinkronizacija), a zbog toga neki smatraju njezin nastup "najgorom"  izvedbom u povijesti nastupa u poluvremenu.

Unatoč tome što nije imala solo nastup uživo od 2016., činilo se kako Rihanni u 13 minuta nastupa nije promako niti jedan krivi ton nekih njezinih najvećih hitova kao što su "Umbrella", "We found love", "Work"

Rihannina impresivna izvedba pjesme "Umbrella" nije spriječila glazbene kritičare da kažu što misle, mnogi su optužili pop zvijezdu da oponaša riječi uz prethodno snimljene pjesme umjesto da ih izvodi uživo.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

“Nevjerojatno kako Rihanna može nastaviti pjevati čak i kad odloži mikrofon i uopće ne pomakne usne”, rekao je jedan, dok je drugi dodao kako je "Šteta što Rihanna radi usnu sinkronizaciju."

“Znaš da te volim, ali to je najgori lip sync, glasi jedna objava na Twitteru, "Sinkroniziranje usana na Super Bowlu ne bi trebalo biti dopušteno", tvitao je još jedan.

Osim Rihanne, na listi za najgori lip sync u poluvremenu Super Bowla našli su se Katy Perry i Red Hot Chili Peppers.

Međutim, sinkronizacija nije prijevara kao što mnogi misle. U skladu s politikom NFL-a, probe izvođača u poluvremenu unaprijed se snimaju uživo, tako da mogu pjevati koliko god žele kao glazbenu sigurnosnu mrežu. Mnogi se pjevači odlučuju za prvo kako bi svoju energiju mogli posvetiti često napornoj koreografskoj rutini.

Možda te zanima... Nastavite stihove najpoznatijih Rihanninih pjesama Možda te zanima... Prvo Beyonce, a sad Rihanna. Evo kako je ukrala pažnju

 

Tvoja reakcija?