Prvi 428 pregleda 19. travnja 2022.

Ronaldo i Georgina shrvani nakon gubitka djeteta...

Obitelj nogometaša proživljava teške dane. Nakon gubitka djeteta, par snagu pronalazi u novorođenoj kćeri i njezinih četvero braće i sestra, a svome anđelu su poručili da će ga uvijek voljeti...

Cristiano Ronaldo i partnerica Georgina izgubili su sina tijekom poroda. Par je prije nekoliko mjeseci objavio sretnu vijest da očekuju blizance, no nažalost, sada su izgubili sinčića... Snagu i utjehu im u ovim iznimno teškim trenucima daje njihova novorođena kćerkica, piše 24sata.

"S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak. Želimo zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na svemu. Šokirani smo nakon ovog gubitka i molimo sve za poštovanje naše privatnosti u ovim teškim trenucima. A naš dječak...ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti", objavio je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Ova vijest je šokirala njihovu obitelj, prijatelje, ali i Ronaldove vjerne pratitelje. Cristiano, inače, već ima četvero djece. Cristiana Juniora (11) i blizance Evu i Matea (4) dobio je umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu rodila je Georgina što im je bilo prvo zajedničko dijete.

Poruke podrške im stižu iz cijeloga svijeta, a na službenim stranicama Ronaldovog kluba su objavili:

"Tvoja je bol i naša bol. Tebi i tvojoj obitelji šaljemo ljubav i snagu da prebrodiš ovo", napisali su.

 

Tvoja reakcija?