Prvi 459 pregleda 08. kolovoza 2017.

Ryan McCartan: 'Nestat ću na neko vrijeme, sve vas volim'

twitter/RyanMcCartan

Mladom glumcu teško je pao raskid zaruka sa Dove Cameron krajem prošle godine, a sad je preplašio obožavatelje jer ga nakon tajanstvene poruke već tjedan dana nema na društvenim mrežama.

- Hej ljudi, užasan tajming, ali nešto se dogodilo, a ja stvarno trebam imati sve ruke na palubi zbog toga pa ću nestati na neko vrijeme, ali sve vas volim i cijenim vašu podršku - napisao je na Instagramu Ryan McCartan.

Iako je poruku objavio početkom kolovoza, obožavatelji su se zabrinuli jer je u nedavnom intervjuu rekao da ga još boli prekid zaruka sa glumicom Dove Cameron.
- Užasno je. Završilo je prijateljski pa to pomaže. Samo pokušavam odvratiti pažnju od toga i zabaviti se s prijateljima, ali svejedno boli. Stvarno je teško. Još je volim, ali takav je život - kazao je Ryan.

 

red white and booze 🇺🇸

A post shared by Ryan McCartan (@mccarya) on

Za razliku od Ryana, Dove se ubrzo zaljubila u kolegu sa snimanja novog filma  Descendants 2, Thomasa Dohertyja. A ranije je otkrila da joj u vezi s Ryanom i nije bilo tako lijepo kako on priča.

via GIPHY


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 

Tvoja reakcija?