Prvi RAP CAMP 1726 pregleda 19. listopada 2019.

S.O.S. ruši rekorde: Do vrha trendinga u samo 24 sata

screenshot/youtube/HRT

Pjesma 'S.O.S.' Fil Tilena, Marina Ivanovića Stoke i youtubera Danila Badnjara Chode na JoomBoos YouTube kanalu izašla je tek jučer, a već ruši sve rekorde

Novi JoomBoosov rap hit u manje od jednog dana dospio je na prvo mjesto u YouTube trendingu u Hrvatskoj i tako postao trenutno najpopularnija stvar u zemlji, najbrže dosad.

Poslušaj pjesmu:

JoomBoosovi hitovi 'Tko se boji vuka još' i 'Generacija Z' dosad su bile najbrže rastuće pjesme na njihovom kanalu, a S.O.S. ih je s trona skinuo s više od 370 tisuća pregleda u real timeu te prvim mjestom u trendingu, do kojeg je došao za samo jedan dan.

Najava hip-hop spektakla Rap Camp

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Ova pjesma inače je najavna pjesma prvog hrvatskog hip-hop talent showa - Rap Camp - čija prva epizoda stiže 31. listopada na JoomBoosu.

"Pjesma je rađena iznimno profesionalno i na nivou, a refren koji imamo hrvatski hip-hop još nije doživio, bez pretjerivanja. Ista je stvar i s mojim versom, tehnički je na svjetskom nivou. Stoka je standardno genijalan, baš kao i Choda", rekao je Fil Tilen, koji je uz ostale mentore i članove žirija, Stoku te poznatog slovenskog producenta Raayja, veoma uzbuđen što će show uskoro početi. Poručili su da očekujemo spektakl.

Tvoja reakcija?