Prvi 1565 pregleda 09. studenoga 2022.

S ovim trikom ćete najlakše očistiti svoje radijatore

canva

Radijatori su mjesto u našim domovima u kojima se skuplja jako puno prašine, paučine i druge prljavštine, a prilično ih je teško očistiti. Upravo zato, jedna TikTokerica je osmislila trik s kojim će vam olakšati njihovo čišćenje

TikTokerica Flora na svom je TikToku podijelila video u kojemu pokazuje jednostavan i brz način na koji svatko može očistiti radijatore u svojim domovima. Naime, kako piše 24sata, Flora za čišćenje radijatora koristi mješavinu praška za rublje i vruće vode koju potom ulijeva u radijatore.

@itsyourflora2 #lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fypシ #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig ♬ Lum Kush M'ka - Greta Koci

Prije nego što je ovu tekućinu ulila u radijator, Flora je ispod njih stavila posudu i nekoliko ručnika kako u svom domu ne bi napravila poplavu. 

Tekućina koju je ulila u radijator isprva je bila u potpunosti bijela dok je, kasnije, kada je kroz njega prošla, bila u potpunosti smeđa što pokazuje koliko radijatori u sebi sadrže prljavštine.

 | Autor: canva canva

Još jedna prednost ovog trika je ta što će vam zbog kombinacije praška za rublje i topline koju radijatori ispuštaju, dom savršeno mirisati.

Video u kojemu je Flora podijelila ovaj trik, na TikToku je prikupio više od 650 tisuća lajkova, a oduševljeni komentari se ne prestaju nizati.

 | Autor: screenshot/tiktok screenshot/tiktok

"Ovo je tako sjajna ideja! Od sada to radim svaki drugi vikend", "Nisam niti znala da to mogu napraviti. Idem odmah isprobati", "Ovaj trik zaista spašava. Hvala ti do neba", samo su neki od pozitivnih komentara.

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?