Prvi 1042 pregleda 01. listopada 2019.

Sad je i službeno: Stiže 4. sezona Stranger Thingsa

strangerthingstv/instagram

Čak 50 nominacija za nagrade koje je serija zaradila od prvog emitiranje 2016. godine dovoljno govori o njezinoj genijalnosti

Netflix je napokon i službeno potvrdio da se uskoro počinju snimati 4. sezonu hit serije 'Stranger Things' i fanovi su oduševljeni. Iako su to svi već nekako znali, ili barem priželjkivali.

Velika popularnost

Serija je postigla ogromnu popularnost od prvog emitiranja 2016. godine, a tome svjedoči i 50 nominacija koje su glumci i tvorci serije 'zaradili' od kad je izašla prva sezona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

leaving your friends after lunch

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

Posljednja sezona bila je jaaaako emotivna, a i mnoga pitanja su ostala neodgovorena, tako da jedva čekamo novu sezonu. Potrebna je kako bi zatvorili čitavu ovu nevjerojatno priču.

"Tvorci serije, braća Duffer, su osvojili gledatelje cijelog svijeta svojom serijom 'Stranger Things' i uzbuđeni smo što imamo priliku našim članovima pružiti plodove njihove mašte", rekao je Ted Sarandos s Netflixa. No, nažalost, 'plodovi' zadnje sezone vjerojatno će biti i posljednji...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Cheerleader10

    Cheerleader10

    Tooo