Prvi 1049 pregleda 11. siječnja 2021.

Sad je službeno! Uskoro stižu nove epizode 'Sex i grada'

Yui Mok/PA Images/PIXSELL

Carrie i njezine frendice se vraćaju, dobro ne sve. Samanthu nećemo gledati u novim epizodama, ali i dalje im se veselimo. U novim epizodama nas čekaju avanture junakinja u njihovim pedesetima i nove komplikacije s kojima se suočavaju.

Ovo će vam sigurno uljepšati dan - uskoro nam stižu nove epizode serije 'Sex and The City'. HBO Max je potvrdio reboot popularne serije u kojoj smo pratile avanture kolumnistice Carrie Bradshaw i njezinih prijateljica, piše Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker koja je glumila Carrie je objavila trailer u kojem se prikazuju scene Manhattana i napisala 'Pitam se gdje su sad?' aludirajući na puteve glavnih likova. U novih 10 epizoda gledat ćemo Carrie, Charlotte i Mirandu uz ostale likove. U epizodama se neće pojaviti Samantha, jer je glumica Kim Cattrall odbila ponovno glumiti lik.

Radnja serije će biti još izazovnija

Avanture najboljih prijateljica i problemi s kojima su se nosile u tridesetima bile su izazovne, a kako li će sad tek biti u pedesetima. Fanovi serije ne mogu dočekati vidjeti kako će likovi balansirati privatan život i posao u novim nastavcima.

Candace Bushnell, kolumnistica koja je svojim člankom inspirirala snimanje serije, je nedavno dala intervju za Vogue. Napisala je i memoare pod naslovom 'Is There Still Sex In The City?' koji govori o vezama ljudi u pedesetima na Manhattanu.

Ovdje pogledajte video:

Sve zanima što će se dogoditi u novim epizodama, a najviše čemu se fanovi nadaju je da će Carrie ostaviti 'Frajera' i krenuti dalje.

Tvoja reakcija?