Prvi 426 pregleda 29. rujna 2022.

Sada možete provesti noć u kolbi iz hororca 'Hocus Pocus'

airbnb/canva

Jedan od najpopularnijih filmova za Noć vještica zasigurno je Hocus Pocus koji prati tri vještice i sestre Sanders koje teroriziraju stanovnike mjesta Salem. Svi znaju kako izgleda njihova kuća iz koje potječu, a sada u toj kući zaista možete prespavati

Ova ponuda na Airbnb-u je iskočila uoči izlaska drugog nastavka ovog filma, a, kako piše Bustle, ukleta kuća zaista se nalazi u Salemu u državi Massachusetts koje je od prije poznato po vješticama i drugim paranormalnim aktivnostima, a tamo je snimljen i prvi 'Hocus Pocus' film. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Atmosfera u cijeloj kući je zaista 'spooky', a tome najviše pridonosi kotao za pripremu vještičjih napitaka, starinske fotografije i starinski namještaj, ali i tri kreveta koja su uređena u skladu s osobnosti svake sestre Sanderson.

Oni koji odsjednu u ovoj kući će imati priliku, u kotlu, pripremiti neke od čarobnih napitaka, a recepte će pročitati u mnogima od starinskih knjiga gdje se nalaze recepti za vradžbine.

 | Autor: airbnb airbnb

Osim kuhanja čarobnih napitaka i učenja kako bacati vradžbine, gosti će obilaziti i Salem te učiti o njegovoj povijesti. Osobito onoj koja se odnosi na vještice. 

Mala 'caka' koja postoji oko ove kuće je ta što je ona u ponudi samo određeno vrijeme i svi oni koji žele boraviti u njoj, u prijavi će morati objasniti zašto želi boraviti u njoj i iz kojih razloga dolazi u Salem. 

 | Autor: airbnb airbnb

Nakon procesa odabira, samo jedna sretna osoba dobit će priliku odsjesti u ovoj kući i to 20. listopada ove godine i uživati u svim njenim 'spooky' čarima. 

Pa ovo je prava prilika za obožavatelje ovog filma!

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?