Prvi 884 pregleda 08. prosinca 2019.

'Sam u kući 4' i još par filmova za maglovitu nedjelju

honeymoons_com/christmas_diary13/instagram

Danas je na TV-u četvrti nastavak 'Filma sam u kući'. I ove godine ih puštaju unazad, tako da ćemo one najbolje dijelove, 1. i 2., moći gledati taman za Božić, a dotad evo nekoliko preporuka za ovaj magloviti vikend.

1. Home Alone 4

O filmu 'Sam u kući 4' već sve znate pa nije potrebno da vam išta dodatno o njemu pišemo. Možete ga gledati večeras u 20:05 na RTL-u. 

2. The Irishman

Ovaj film s Robertom De Nirom nedavno je stigao na Netflix i postao prava senzacija. Ako volite filmove o mafijašima, ovaj film bi vam se itekako mogao svidjeti.

3. Knives Out

Ovo je još jedan napeti krimić u kojem detektiv Benoit Blanc pokušava otkriti ubojicu bogatog starca Harlana Thrombeyja. I svi su sumnjivi...

4. Some Kind of Beautiful

Ovaj film danas možete gledati odmah nakon 'Sam u kući 4', a radi se o ljubavnoj priči i dilemi zaljubljenog Richarda, profesora književnosti s Cambridgea.

5. The Christmas Chronicles

Ovo je simpatična blagdanska priča o bratu i sestri, Teddyju i Kate Pierce, koji su pokušali uhvatiti Djeda Božićnjaka na kameri, a onda im se dogodila avantura o kojoj mnoga djeca mogu samo sanjati.

6. Christmas with the Kranks

Ovaj film je savršen za sve vas Grincheve, a nije 'Kako je Grinch ukrao Božić'. Sigurno će vas dobro nasmijati.

7. El Camino: A Breaking Bad Movie

'Breaking Bad' ti je najbolja serija ikad? Ne znamo što čekaš i zašto još nisi pogledao ovaj film...

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?