Prvi 2245 pregleda 30. studenoga 2019.

'Sam u kući' u obrnutom redoslijedu na malim ekranima

carolynebrunet / instagram

Mnogima omiljeni film već od 1. prosinca možeš uloviti na malim ekranima, ali ovog puta prvo će se emitirati peti po redu.

Blagdansko razdoblje mnogima je nezamislivo bez klasika 'Sam u kući'. Od 1. prosinca emitirat će se na RTL-u. No, ove godine postoji maleni twist. Prvo će se emitirati peti dio filma.

'Sam u kući 5' - 1. prosinac

Obitelj Baxter se seli iz Kalifornije u Maine. Desetogodišnji Finn stvara najzaštićeniju kuću na svijetu kako bi uhvatio u zamku kućnog duha. Zločincima priprema iskustvo koje neće zaboraviti.

'Sam u kući 4' - 8. prosinac

Kevinovi roditelji su se rastali, a njegov život s majkom zagorčava stariji brat. Savršena prilika za odmor od njega ukaže se Kevinu kada ga otac pozove da provede Božić s njim i novom djevojkom Natalie. Natalien dom je čudo tehnologije u kojem se televizorom i svjetlima upravlja glasom.

'Sam u kući 3' - 15. prosinac

Međunarodna kriminalna organizacija ukrala je najnoviji čip iz američkog Ureda za obranu. Kada se prtljaga zamjeni na aerodromu, čip završi u mirnom predgrađu Chicaga, u domu malenog Alexa. Cijela situacija se zapetlja kada kriminalci pokušaju ukrasti čip.

'Sam u kući 2' - 22. prosinac

via GIPHY

Kevin se riješio napornih zločinaca, ili barem tako misli. No, Harry i Marv doputovali su u New York s planom pljačke velikog dućana igračaka. Kevin je igrom slučaja završio na istom mjestu gdje 'pegla' očevu karticu dok njegovi roditelji uživaju na Floridi. Kako će mali vragolan pomrsiti planove pljačkašima provjeri u filmu, ako već nisi (nekoliko puta).

'Sam u kući' - 24. prosinac

via GIPHY

Osmogodišnji Kevin ostane sam za blagdane. Isprva se veseli uživanju u miru i slobodi, no upravo njegova kuća se nađe na meti pljačkaša koji su naumili "isprazniti" njegovu kuću za Božić. Maštoviti i hrabri dječak smišlja razne načine kako će ih se riješiti.

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?