Prvi 324 pregleda 01. svibnja 2019.

Sarah Hyland otkrila da se bori s gubitkom kose

sarahhyland/Instagram

Glumica je ponovno otvorila dušu

Sarah Hyland, najpoznatija po ulozi u Modernoj obitelji, oduvijek je bila iskrena o svojim borbama sa zdravljem. Ova hrabra 28-godišnjakinja je imala čak dvije transplantacije bubrega, a uz dijagnozu koju ima dolaze i ostali rizici. Nasreću, koliko god da je teško, mnogo joj znači što joj je na tom putu njezin dečko Wells Adams velika potpora, piše Marie Claire.

Iskrena glumica je nedavno otkrila da je za vrijeme snimanja Moderne obitelji nosila ekstenzije. Razlog tomu bio je gubitak kose zbog liječenja. 

Svoj donedavno poznati look - dugu ravnu kosu - sada je zamijenila kratkom kovrčavom. Odlučila je prihvatiti svoj prirodan izgled, kaže. Bravo za Saru!

"Nova kosa koja raste je kovrčavija nego prije. Kao da ponovno imam četiri godine", napisala je u objavi na Instagramu.
Nama se Sarin prirodni look baš sviđa, a što ti misliš? I drago nam je da joj bolest nije slomila duh.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:,

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a jadnaa :/