Prvi 587 pregleda 24. listopada 2019.

Šarić nazvao Grubnića: Smijem li izjaviti da smo 'pričali seksi'?

Sandra Simunovic/PIXSELL Ivan Šarić

U šestoj epizodi Zenzacije koju možete gledati na YouTube kanalu 24sata, komičar Ivan Šarić odlučio se pozabaviti zvijezdama s estrade. Nazvao je nekoliko njih, a javio mu se samo Grubnić

Bok Marko Grubnić. Slušaj, imam emisiju na 24sata i trebam klikbejt. Mogu li napisati da smo mi seksi pričali, nazvao je Ivan Šarić Grubnića kojem u tom trenutku ništa nije bilo jasno, piše 24sata.

"Dobro ljubavi, s tobom je uvijek sve seksi", rekao mu je Grubnić.

U Zenzaciji koju možete gledati na YouTube kanalu 24sata, Ivan Šarić je spojio najgore i najbolje od interneta i snimio urnebesnu epizodu. Odlučio je nazvati domaće zvijezde, a nakon što mu se na mobitel nije javila Maja Bajamić, Maja Blagdan te Maja Šuput, skoro je pao u očaj. No, spasio ga je iznenadni 'halo' Marka Grubnić i Šarić je dobio ono što je htio.

Video pogledajte ovdje:

U Zenzaciji se bavio i katoličkom crkvom.

"Kako krenuti s ovom temom, a da ljudi ne misle da smo vjerski zeznuti - pitao se Šarić. Pronašao je rješenje i prokomentirao e-krunicu, novi proizvod katoličke crkve" 

"S tom krunicom ćete moći ući preko reda u raj, krunica će vam brojati grijehe pa ćete ju predati svećeniku", našalio se Šarić.

 | Autor: Ivan Šarić Ivan Šarić

U prošloj epizodi odlučio je fanovima pokloniti plivaće kožice, ali se razočarao jer mu se nitko nije javio pa mu je propao 'giveaway'. 

Dotaknuo se desete godišnjice slavne izjave 'O, bože Petra', ali i Jennifer Aniston koja je napokon otvorila Instagram profil.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?