Prvi 144 pregleda 19. listopada 2019.

Savršen spoj u tri finala na prestižnoj dodjeli nagrada

Sandra Simunovic/PIXSELL

Savršen spoj u tri je finala, a pobjednici će biti proglašeni 12. studenoga.

Serija 'Savršen spoj' postigla je ogroman uspjeh, ogromnu gledanost i iznjedrila hrpu glazbenih hitova, a sad je serija nominirana za čak tri nagrade na Native Advertising Awardsima 2019. i ne možemo biti više ponosni!

Finale u tri kategorije

Savršen spoj u finalu je u kategorijama: Best Use of Influencer, Best Use of YouTube i Best Use of AFP Web TV. 

Savršen spoj je bio - savršen spoj

Čini se da su JoomBoosovi youtuberi i mladi, talentirani glumci i glazbenici koji su zajedno s njima stvarali ovu seriju zaista bili - savršen spoj, a to pokazuju i brojke.

Serija je imala ukupno 10 epizoda, a svaka je epizoda bila avantura za sebe. Od ljubavnih zapleta, svađa, poljubaca i pjevanja, bilo je tu zaista svačega. Uz same epizode, tu je i ukupno 12 autorskih pjesama, a samo neke od njih su: Generacija Z, Ti si kao gripa, Crni dani, Sutra ne planiram, Svi te vole kad si poznat, Nisi sam... Pjesme i epizode skupile su više od 2,3 milijuna pregleda te više od milijun jedinstvenih korisnika.

Ove brojke gore govore dovoljno i pokazatelj su da se sav trud i rad uložen u stvaranje prvog YouTube mjuzikla na ovim prostorima zaista isplatio, a ove bi nagrade mogle biti šlag na torti jedne jako uspješne priče.

Prvi YouTube mjuzikl rastura

Prvi YouTube mjuzikl sva tri finala zaslužio je zahvaljujući genijalnoj suradnji s Coca-Colom, a proglašenje pobjednika u svim kategorijama bit će 12. studenoga. Držite nam fige!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..