Kiselo vrhnje i krastavci su klasik, no dodate li rotkvice, grčki jogurt, češnjak i kopar, salata dobije novu, još ukusniju dimenziju. Savršeno ide uz jela s grilla, pohano meso i guste povrtne umake.
SASTOJCI
- krastavac 2 kom
- rotkvice 1 svežanj
- kiselo vrhnje 200 ml
- grčki jogurt 2 žlica
- kopar - svježi 1 žlica
- češnjak 1 režanj
- sol
- svježe mljeveni crni papar
POSTUPAK
- Krastavce nasjeckaj na tanke ploške, ubaci ih u cijedilo, obilno soli i pusti da stoje oko 20 minuta, piše miss7.
- Nakon 20 minuta rukama istisni višak tekućine iz krastavaca.
- Krastavce prebacit u zdjelu i dodaj kiselo vrhnje te grčki jogurt.
- Dodajte sitno nasjeckani kopar te protisnuti češnjak. Posoli i popapri prema ukusu.
- Posluži dobro ohlađeno.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.