Prvi 186 pregleda 04. srpnja 2023.

'Sedam muževa Evelyn Hugo' stiže u obliku filma!

screenshot/instagram/canva

Iz Netflixa su potvrdili kako će popularni roman 'Sedam muževa Evelyn Hugo' ekranizirati i pretvoriti u film.

'Sedam muževa Evelyn Hugo' je povijesno-fantastični roman američke autorice Taylor Jenkins Reid iz 2017. godine. Priču ovog popularnog romana javnost će moći doživjeti i kroz film, kako je najavio Netflix.

Fenomenalnu knjigu ekranizirat će redatelj Leslye Headland, javnosti poznat kao redatelj poznatih serija i filmova 'Babuška', 'U krevetu s drugima' i 'Djeveruše pod gasom'. Za scenarij filma zadužena je Liz Tigelaar koja se proslavila serijama 'Tiny Beautiful Things' i 'Little Fires Everywhere'.

U postavi izvršnih producentica nalazi se autorica ovog romana, Taylor Jenkins Reid, kao i Margaret Chernin. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Obožavatelji se vesele adaptaciji popularnog romana, posebno nakon uspjeha 'Daisy Jones & The Six', miniserije koja se temelji na istoimenom romanu Taylor Jenkins Reid iz 2019. godine.

'Sedam muževa Evelyn Hugo' hvaljena je kao jedna od Reidinih najboljih knjiga. O njoj se neprestano raspravlja na BookToku i prodana je u milijunima primjeraka diljem svijeta.

Ovaj roman govori o ostarjeloj i povučenoj holivudskoj filmskoj ikoni Evelyn Hugo koja je napokon skupila hrabrosti reći istinu o svom glamuroznom i skandaloznom životu. Novinarka Monique Grant zadužena je za pisanje biografije holivudske glumice. Tijekom procesa stvaranja biografije novinarka uočava nevjerojatnu vezu između glumice i sebe.

Evelyn joj priča o svojoj zabranjenoj ljubavi, propalim brakovima i životu u Hollywoodu. Kako se Evelynina priča bliži kraju, postaje jasno da se njezin život isprepliće s Moniqueinim, piše Her.

Ostaje nam vidjeti kako će popularni roman izgledati u obliku filma, ali smo sigurni da brojni obožavatelji neće biti iznevjereni.

Tvoja reakcija?