Prvi 902 pregleda 23. listopada 2019.

Selena je izbacila pjesmu i svi su uvjereni da je o Justinu

selenagomez / instagram

Cijeli internet is shaking.

Selena Gomez je, nakon jaaaako dugo vremena, izbacila novu pjesmu i internet je uvjeren da je pjesma o Justinu Bieberu, njezinom bivšem dečku. 

Lose You to Love Me

Pjesma Lose You to Love Me zapravo govori o ljubavi prema sebi, ali dotiče se i prošlosti, zbog čega fanovi misle da je inspiracija za pjesmu bio i Justin, javlja Cosmopolitan.

'Izdao si me'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 hour.

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

"Dala sam ti sve i svi to znaju. No, ti si me izdao i sad se sve to vidi. Zamijenio si nas za samo par mjeseci. Kao da je ništa... I pomislila sam da to zaslužujem", samo je jedan dio riječi iz nove pjesme i, khm, da, moguće da se ovdje stvarno radi o Justinu...

Hailey je reagirala?

 | Autor: haileybaldwin/Instagram haileybaldwin/Instagram

Na pjesmu još nisu, barem ne direktno, reagirali ni Justin ni njegova supruga, Hailey Bieber. No, Hailey je na story stavila pjesmu zanimljivog naziva 'I'll Kill You' koju pjevaju Summer Walker i Jhené Aiko i fanovi misle da je to njezina reakcija na Seleninu pjesmu, javlja Cosmopolitan.

Neki je podržavaju i jasno im je zašto nije baš najsretnija, a drugi je, očekivano, napadaju... Sad nam još samo ostaje vidjeti kako će i hoće li i Justin reagirati na ovo o čemu priča cijeli internet.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?