Prvi 823 pregleda 16. studenoga 2021.

Selena u emisiji nosila džemper Chrisa Evansa?

Janet Gough/Dave Bedrosian/DPA/Press Association/Pixsell

Šuškanja o Chrisu Evansu i Seleni Gomez kao paru postala su sve glasnija jer su mnogi fanovi posumnjali da je Selena na snimanju jedne emisije nosila njegov džemper

Mislimo da je vrijeme da ugrabimo svoja povećala i bacimo se na detaljnu analizu, jer se čini da je pjevačica i glumica Selena Gomez na snimanje emisije 'Saturday Night Live' nosila džemper glumca Chrisa Evansa, piše Elite Daily. Za početak, radi se o najpoznatijem džemperu na svijetu, a to je onaj kojeg je Chris nosio u svojoj ulozi Ransoma Drysdalea u filmu 'Knives Out' iz 2019. godine. 

Džemper jaaako sličan ovome Selena je nosila na snimanju emisije 'Saturday Night Live' i to možemo vidjeti na videu koji je snimila Taylor Swift, a koja je s njom bila u backstageu.

@taylorswift

OH NO @selenagomez #snl #swifttok

♬ Oh no my bestie is a bad b - Luke Franchina

Znamo da je očito da to nije isti džemper, ali mnogi fanovi smatraju da je to možda neka poruka i neki mali hint da su Selena i Chris ipak par...

Možda te zanima... Glasine o Seleni Gomez i Chrisu Evansu su istinite?

Podsjećamo, šuškanja o Chrisu i Seleni započela su kada su se međusobno počeli pratiti na Instagramu i kada su internetom počele kružiti fotke koje prikazuju kako napuštaju istu zgradu. No, kasnije se ispostavilo da su te fotografije nastale u razmaku od nekoliko godina. 

Što vi mislite o Seleni i Chrisu kao paru?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?