Prvi 784 pregleda 08. travnja 2019.

Serena Williams upravo otkrila spol bebe Meghan i Harryja?

meghanmarkle_official@instagram

Malo joj je 'pobjeglo' tijekom intervjua...

Većina vas zna da su tenisačica Serena Williams i Meghan Markle jako dobre frendice. A baš zato što su stvarno jako bliske, Serena već odavno zna spol nove kraljevske bebe koja uskoro stiže. I čini se da ga je upravo slučajno otkrila u intervjuu, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Kad su je pitali koji bi savjet dala svim mamama, Serena je odgovorila: "Prihvatite pogreške i ne očekujte od sebe savršenstvo. Toliko pritiska stvaramo same sebi..." A onda je nastavila...

"Moja prijateljica je sada trudna i ona mi često zna reći: 'Moje dijete će raditi ovo, moje dijete će biti ovakvo...' A ja joj na to kažem: 'Ne, ona neće ništa od toga. Ni ti nećeš ništa od toga.' Zatim bi shvatila što joj pokušavam reći pa bi mi se obratila za savjet", objasnila je Serena. I da, svi ste primijetili ovaj dio 'ONA neće ništa...' Pokušava li nam to Serena reći da će nova kraljevska beba sasvim sigurno biti djevojčica?

Meghan ili netko drugi?

Naravno, ne možemo biti sigurni da govori o Meghan. Možda je ovo samo neka njezina random frendica koja je, eto igrom slučaja, također trudna. No, kako god bilo, ubrzo ćemo saznati je li Serena mislila na Meghan ili ne, jer kraljevska beba trebala bi doći doslovno za nekoliko tjedana.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma jel? xD