Prvi JoomBoos Videostar Show 1260 pregleda 08. travnja 2021.

Sergej Pajić oduševljen tranzicijama kandidatkinja!

Nebojsa Visanovic

Sergej je u JoomBoos Videostar showu jedan od članova žirija, u trećoj epizodi on ocjenjuje izazove kandidatkinja, a kao i inače, i ovoga puta snima sa svojom djevojkom i kolegicom tiktokericom, Uki Q

Mladi Sergej Pajić (17) iz Banja Luke se preselio u Beograd kako bi pohađao glazbenu školu, a danas je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu. Niže hit za hitom, a njegove pjesme 'Uspavanka', 'Ja te znam', 'Ja i ona' imaju više od 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što je pjevačka zvijezda, Sergej je i najhot zvijezda na TikToku, gdje najčešće snima sa svojom djevojkom, tiktokericom Uki Q (20). Njih dvoje sada su zajedno i članovi žirija JoomBoos Videostar showa, a u novoj, trećoj epizodi, Sergej je bio 'prijeki sud' kandidatkinjama Stelli Smajić i Loreni Farkač. Sergej je bio oduševljen mladim kolegicama, koje su se u epizodi predstavile plesom i ludim tranzicijama. Loreni je vještine tranzicija poželio 'ukrasti'.

Sergej Pajić velika je TikTok i glazbena zvijezda

 | Autor:

"Lorena radi wow tranzicije, mogla bi i mene naučiti nešto od toga što zna! Da mi neki njezin video sada izađe na TikToku, sigurno bih ga lajkao", iskren je Sergej. Plesom su ga cure dobro nasmijale, a na kraju se nije mogao odlučiti kome dati svoj glas. 'Obje su stvarno sjajne', komentirao je Sergej, koji se na TikToku posebno ističe time što je jako spontan i uvijek svoj. I time što ima hrpu neobičnih tetovaža, na vratu, rukama, čak i prstima...

Za TikTok najviše snima s djevojkom Uki Q

 | Autor:

"Teško je odgovoriti na pitanje što mene i Uki točno čini posebnima, ali valjda smo drugačiji od drugih jer smo ludi, imamo velik broj tetovaža, pjevamo zajedno... Radimo ono što volimo i stvarno nekako vjerujemo u tu", govori Sergej. A to publika itekako prepoznaje. Trenutno njih dvoje na TikToku prati više od dva milijuna obožavatelja, a najdraži su im TikTokovi koje Uki i Sergej snimaju zajedno. S obzirom na to da zajedno i žive u stanu u Beogradu, zajednička videa sve su im češće na repertoaru, priznaju. Ali ne žive baš cijeli dan samo na mrežama.

 | Autor:

"Kad Uki i ja ne snimamo za YouTube ili TikTok, zajedno radimo sve ostale aktivnosti u danu, s obzirom na to da živimo skupa. I, naravno da mislim kako nam je definitivno malo teže nego 'anonimnim' parovima, ali uspijevamo sve uskladiti zato što to oboje stvarno želimo", ispričao je Sergej u ekskluzivnom intervjuu za proljetni broj JoomBoos Videostar magazina, koji je u prodaji na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 30 kuna.

Sergej Pajić i Uki Q: Zvijezde s naslovnice novog JoomBoos magazina

 | Autor:

On i djevojka Uki na naslovnici su novog magazina, a za JoomBoos su ispričali kako funkcionira njihov ljubavni život s obzirom na to da su javne osobe te ih prati velik broj ljudi diljem Balkana. Otkrili su tko je veća maza, a tko ljubomorniji u vezi. Uz to, u magazinu možete pronaći i potpise Uki, Sergeja, kao i Barbi Afrike te Mimiermakeup, također članica žirija Videostara.

Osim u novom JoomBoos magazinu, Sergeja možete pratiti i danas u novoj epizodi Videostar showa na svim kanalima JoomBoosa. Kako je ocijenio kandidatkinje, je li na kraju ipak odabrao favoritkinju, kakve im je lude izazove zadao i čime ga je to jedna od natjecateljica uspjela onako iskreno nasmijati – pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu, TikToku, Facebooku, Instagramu i webu!

 | Autor:

Dajte svoj glas favoritu na brojeve koje možete pronaći na JoomBoosovim stranicama i fotografiji iznad. Pobjednik Videostara osvaja nagrade vrijedne čak 130.000 kuna, kao i pobjedničku statuu i titulu nove TikTok zvijezde.

 | Autor:

Tvoja reakcija?