Prvi 200 pregleda 09. rujna 2021.

Serija 'Clickbait' oduševila je gledatelje napetom radnjom

screenshot/youtube

Netflixova triler serija 'Clickbait' toliko je zaludila gledatelje da su svi već počeli zahtijevati i drugu epizodu

Iako je Netflixova mini serija 'Clickbait' izašla u kolovozu ove godine, toliko je popularna da još uvijek ne silazi s liste top 10 najgledanijih naslova. Čak štoviše, već duže vrijeme stoji na mjestu broj tri, piše Her

Ovaj triler od osam dijelova prati misterioznu otmicu jednog čovjeka iz perspektive više ljudi. U prvoj epizodi možemo vidjeti kako je u javnost procurio pomalo jezivi video zatočenika Nicka u kojemu drži znakove koji impliciraju na to da je počinio neke užasne zločine. Ti znakovi kasnije informiraju gledatelje da će, jednom kada video dosegne pet milijuna pregleda, Nick biti ubijen. Od tog trena počinje utrka s vremenom. Osobito za Nickovu sestru Piu koja ga očajno pokušava spasiti. Naravno, cijela priča je prepuna twistova i cliffhangera koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. 

Pogledajte trailer:

Ovako napeta serija nikoga nije ostavila ravnodušnim i gledatelji već gotovo preklinju Netflix da krene snimati i drugu sezonu. Ako i ti pripadaš onima koji žele još sezona, možda imaš sreće jer, iako je ova serija označena kao ograničena (što znači samo jednu sezonu), njena popularnost bi mogla ohrabriti Netflix da nastavi sa snimanjem. 

Držimo fige!

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?