Prvi 257 pregleda 02. studenoga 2022.

Serija 'Malcolm u sredini' bi uskoro mogla dobiti nastavak

screenshot/youtube

Posljednja epizoda serije 'Malcolm u sredini' emitirana je prije 16 godina, a sada se čini kako bi uskoro mogla dobiti svoj nastavak

U nedavnom intervjuu za Fox News, zvijezda serije 'Malcolm u sredini', Frankie Muniz rekao je da postoji jako dobra šansa da se ovaj sitcom vrati na male ekrane i da će, ako se to dogodi, velika zasluga biti pripisana Bryanu Cranstonu, odnosno glumcu koji je u ovoj seriji utjelovio njegovog tatu. 

“Ako je itko sposoban stvoriti sjajan nastavak jednog TV klasika kao što je to bio 'Malcolm u sredini', onda je to definitivno Bryan Cranston”, rekao je Muniz te dodao da je i sam jako zainteresiran za ideju ponovnog snimanja.

"Znam da je Bryan već jako 'zagrijan' za to i već je počeo pisati scenarij i sve dogovarati. Tako da, moglo bi biti nešto od toga, a ako bude, ja sam sto posto tu", dodao je. 

Drugi detalji o nastavku ove serije još se ne znaju, ali je Muniz rekao kako bilo fora da Malcolm sada ima krizu srednjih godina koja bi bila rezultat toga što je postao predsjednik države baš kao što je to njegova obitelj uvijek željela. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?