Prvi 5485 pregleda 22. prosinca 2020.

Serija 'Winx' podijelila fanove: Ne sviđa im se izbor glumaca

youtubescreenshot/Canva/Pixsell

U siječnju na Netflixu izlazi serija 'Fate: The Winx Saga' koja je već sad digla veliku prašinu. Nastala su mnoga TikTok videa u kojima se fanovi žale na izbor glumaca, no ipak iščekuju seriju i vesele joj se.

Prije nekoliko tjedana Netflix je objavio trailer za novu seriju, a riječ je obradi legendarnog animiranog crtića 'Winx'. Ovaj spoj srednjoškolske drame, romanse i magije zaludio je djevojčice diljem svijeta koje su sanjale da su su jedne iz grupe vila. One će se već 22. siječnja, kad izlazi prva epizoda, moći ponovno prepustiti magičnom svijetu, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Iako je ova vijest mnoge razveselila jer obožavaju Winxsice, neke je i razočarala. Naime, na TikToku je objavljen veliki broj videa u kojem obožavatelji protestiraju i žale se na odabir glumačke postave. Razočarali su se u Netflixov izbor glumaca pa su sami prikazali koji glumci bi više odgovarali ulozi. 

Ovo su neki od videa:

@laurenzkay

What do you think 🤩👊🏽 ##foryou ##viral ##winx

♬ stayin alive x poouussyy talk - DJ Lilli

Umjesto Netflixova izbora glumica većina se složila da bi ove likove trebale glumiti Madelaine Petsch, Milly Bobby Brown, Sabrina Carpenter, Danna Paola, Lana Condor i Zendaya.

@zaddy_shrek

##winx ##winxclub

♬ Everytime We Touch - Cascada

Optužili su ih i da su 'pobijelili' likove:

@mmmonkay

how can they cut tecna as well🚶‍♀️... ##winx ##winxnetflix ##winxclub

♬ confident - favsoundds

Bez obzira na odabir glumaca, većina se ipak veseli seriji i ima velika očekivanja. Još samo mjesec dana!

Tvoja reakcija?