Prvi 576 pregleda 03. srpnja 2019.

Shane Dawson sprema serijal o ružnoj strani beauty svijeta

shanedawson/instagram

Evo što je novo u YouTube svijetu. You're welcome.

Youtuber Shane Dawson u suradnji s Jeffree Starom priprema nešto jako uzbudljivo, dokumentarnu seriju o 'ružnoj strani beauty svijeta' i prilično smo uzbuđeni. Serijal 'Ugly side of the beauty world' izlazi ove jeseni, najavio je youtuber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got to buy my friends makeup in a store today and i feel like a proud dad :,) ❤️🥳

A post shared by Shane Dawson (@shanedawson) on

Shane je također rekao da u serijalu nikoga neće vrijeđati niti ocrniti.

"Ova serija govori o izradi šminke i korporativnim stvarima. ali ću se u njoj svakako dotaknuti nekih stvari koje su se događale u YouTube svijetu. Obećajem kako se nikome neću rugati niti ga ocrniti. Jer, šminka je i meni pomogla izgraditi kreativnot i unormaliti anksioznost", priznao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

easter pigs 🐷🍬🐇

A post shared by Shane Dawson (@shanedawson) on

Njegov zadnji video na kanalu govori o teorijama zavjere. Pogledajte ga ako još niste.

Njegov veliki fan Dennis Domian također radi na nečemu velikom

"Hej Kokići, da se ja vama malo javim s obzirom na to da nisam aktivan jer radim na nečemu velikom. S time sam pokušao još 2016. godine, tada je sve krenulo, a sada se vraćam s velikim boomom. Jedva čekam da vidite na čemu radim", rekao je Dennis na svom Instagram storyju i usput obožavateljima dao zadatak da pogode što bi to 'veliko' moglo biti.

 | Autor: dennisdomian/Instagram dennisdomian/Instagram

Zaruke Tane i Jakea su definitivno fake?

Otkako su se zaručili Tana Mongeau i Jake Paul, javnost nema mira. Većina ljudi misli da njihove zaruke, nakon samo dva mjeseca veze, uopće nisu prave, pa su odlučili potražiti svaki mogući dokaz koji bi razriješio ovaj misterij, javlja Seventeen.

 | Autor: tanamongeau/Instagram tanamongeau/Instagram

Prsten kojim je Jake navodno zaručio Tanu košta samo 125 dolara i izrađen je od cirkona i bižuterije, pronašli su fanovi. I, kažu, nije poanta u cijeni, već u tome što joj je za rođendan poklonio novi auto, pa je onda malo čudno što ju je zaručio jako jeftinim prstenom. To im je još jedan dokaz da su njihove zaruke fejk.

Vlasnica jedne dijamantne tvrtke ipak nije sto posto sigurna je li prsten fejk ili pravi. "Ne mogu reći ništa sa sigurnošću jer bih ga trebala pogledati izbliza. No, kopčice na prstenu izgledaju kao da su lažne", objasnila je.

Pa okej. Čini se da ćemo morati pričekati da se njih dvoje jednostavno vjenčaju i time potvrde da su zaruke 'for real'. Ili da priznaju da su nas sve malo zeznuli. 

U velikim problemima se nalazi Jaclyn Hill, čija je šminka izazvala pravi skandal

Nedavno su ljubitelji šminke i youtuberice Jaclyn Hill 'poludjeli' zbog njenih ruževa. U njima su pronašli dlake i nisu bili za upotrebu. Iako se svima ispričala i obećala im da će im vratiti novac, nekima to nije bilo dovoljno da joj oproste ovaj gaf. Ona je sad, pak, deaktivirala gotovo sve profile na društvenim mrežama, vjerojatno zbog posljedica ovog skandala.

 | Autor: jaclynhillcosmetics/Instagram jaclynhillcosmetics/Instagram

Deaktivirala je Twitter i Instagram profil, a jedino joj je aktivan ostao YouTube kanal. O problemu s ruževima govorila je u svom videu u kojem rekla kako neće bježati od problema, a onda je to ipak napravila... Hmm.

Fanovi su je napali na Twitteru, jer većina njih nije dobila povrat novaca, a ona je odlučila samo nestati.

"Još nisam dobila svoje novce, a Jaclyn je izbrisala sve profile na društvenim mrežama i ne odgovara na mailove", rekla je jedna obožavateljica. Ajoj.

Možda je pobjegla od negativnih komentara koje je primala svakodnevno, ali ipak nije baš u redu od nje što je ovako pobjegla od problema i ostavila fanove na cjedilu. Što vi mislite?

Nikakvih problema trenutno nema James Charles. On je uživao na prideu

I dok su neki njegovi kolege u problemima, James Charles nakon najveće drame života baš uživa. Na prideu u New Yorku se pojavio u zanimljivoj kombinaciji i skroz se dobro proveo.

Ovo je njegov outfit s pridea

 | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram

A ovo su još neki njegovi naked outfiti

 | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram  | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram  | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram

 | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram  | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram  | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram  | Autor: jamescharles/Instagram jamescharles/Instagram

Kako ti se sviđaju njegovi modni odabiri?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamala

    Jake Tani nije poklonio auto to je bio samo veliki prank...
  • mala_loodacha

    jedva čekam!