Prvi 368 pregleda 28. prosinca 2017.

Želiš pisati za JoomBoos, a ne znaš kako? Poslušaj naše savjete

Stalno nas pitate kako možete sudjelovati u sadržaju, a sad konačno imate priliku za to

Znamo koliko među vama ima kreativaca, to ste nam dokazali i slanjem pitanja, memeova i fotki za magazin, a o Inboxu na fejsu i našem mailu ne moramo ni spominjati. 

 Zatrpali ste nas pitanjima, a mi ćemo ti pokazati kako nas možeš osvojiti i kako TI možeš osvojiti 500 kuna!

via GIPHY

Pošalji nam svoj tekst ili kviz i ako objavimo tvojih 5 članaka osvojit ćeš 500 kuna. Kako možeš osigurati da ti objavimo tekst? Jednostavno. Inspiriraj se tekstovima koje smo do sada objavljivali.

Tekstove piši u wordu ili tijelu maila, a fotografije nam šalji u privitku. 

Ti tekstovi ne moraju biti previše dugački, pogledaj ostale na JoomBoosu -  ne treba nam roman da vidimo da je netko talentiran.

via GIPHY

Način kako napisati članak pogledaj u bilo kojoj rubrici na našem webu, a OVO i OVO su primjeri kako su drugi JoomBoos novinari pisali tekstove.

Kvizove možeš napraviti na Playbuzzu, pa nam pošalji link. Kakve kvizove nam možeš slati, pogledaj OVDJE i OVDJE.

Izbor teme na koju ćeš pisati je slobodan u potpunosti. Najbolje da se vodiš dobrim starim pravilima - da je aktualno, informativno i zabavno! NARAVNO, prati naš web portal kako ne bi poslao teme o kojima smo već pisali. Budite kreativni!

Ne moraš se nužno ograničiti isključivo na JoomBoos teme - možeš napraviti celebrity report, komentirati zadnji trend iz beauty svijeta koji obožavaš ili prezireš, ili smisliti genijalan kviz na temu tvog omiljenog pjevača ili pjevačice, baviti se ljubavnim problemima ili savjetima, intervjuirati nekog YouTubera, top 10 ovo i top 5 ono... 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve