Prvi 1233 pregleda 31. kolovoza 2021.

Singl žene bez djece su, navodno, najsretnije

canva/youtube

'Udaj se! Vrijeme ti je!' Profesor bihevioralne znanosti Ekonomske škole u Londonu- Paul Dolan kaže: 'Ne! Slobodne žene, i one koje nisu majke, najsretnija su subgrupa ljudi, dok njihove vršnjakinje imaju tegobe!'

Najzdravija i najsretnija subgrupa ljudi su, navodno, žene koje nisu udane, u vezi i nemaju djecu, tvrdi profesor bihevioralne znanosti iz Ekonomske škole u Londonu, Paul Dolan. 

Ako ste sigurno barem jednom u životu čule kako bi se trebale što prije udati, imati djecu ili da vam biološki sat otkucava, profesor Dolan za The Guardian je rekao da se s time ne bi složio. Tvrdi da su upravo žene koje nemaju djecu, nisu u braku ili vezi - najsretnija populacija ljudi. 

via GIPHY

To dokazuje i statistika The Guardiana koja pokazuje kako srednjogodišnje žene koje su slobodne i nemaju djecu imaju manje fizičkih i mentalnih tegoba od svojih godišnjakinja koje su u braku ili vezi. Stoga, kada vam netko kaže: 

"Sigurno ćeš jednog dana upoznati onog pravog!", profesor kaže:

"Ne! Možda ćeš upoznati lošeg muškarca koji će te činiti nesretnom i nezdravom i zbog kojeg ćeš ranije umrijeti!"

via GIPHY

Prema riječima profesora Dolana, ljudi koji govore da su najsretniji u braku ili vezi su oni čiji je partner trenutno u istoj prostoriji s njima. Razmislite o tome! 

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?