Prvi 84 pregleda 01. rujna 2020.

Slavni Grohl prihvatio poziv Nandi (10) na duel bubnjevima

foofighters/instagram/screenshot/twitter

Snimka u kojoj Nandi poziva Davea na duel bubnjevima ubrzo je postala viralna i jednostavno nije mogao ostati imun na njezin poziv!

Desetogodišnja Nandi Bushell prije nekoliko je tjedana izazvala frontmena popularnog benda Foo Fighters, Davea Grohla, na dvoboj bubnjevima i on je sad prihvatio njezin poziv, piše People.

Nandi je prvo objavila video u kojem svira bubnjeve uz pjesmu Foo Fightersa 'Everlong', a zatim je na Twitteru objavila posebnu poruku za Davea. 

"San mi je da jednom sviram bubnjeve uz Davea Grohla i sve ostale dečke iz Fightersa. Gospodine Grohl, voljela bih vas izazvati na 'borbu bubnjevima'. Obožavam pjesmu 'Everlong' jer je toliko komplicirana za sviranje i jako brza, ali ujedno je baš to i zabavno kod nje", napisala je Nandi.

Njezina je poruka ubrzo postala viralna, a kad je došla i do samog Davea, on je nikako nije mogao odbiti! 

Ubrzo je stigao Daveov odgovor

"Ovu pjesmu nisam svirao otkako smo je snimili 1997. godine. U zadnjih par dana dobio sam stotinjak poruka ljudi koji su mi slali tvoj video i rekli mi da želiš bubnjati sa mnom. Nevjerojatan si bubnjar! I jako mi je drago da si upravo uz moju pjesmu odlučila svirati i snimiti video", rekao je, a zatim je Nandi izazvao da odsvira pjesmu 'Dead End Friends' grupe Them Crooked Vultures.

"Tvoj rock prijatelj", stoji u potpisu. 

Nandi je ubrzo snimila svoju reakciju na Daveovu reakciju i napisala kako ne može vjerovati da joj je zaista odgovorio. "Ovo je nevjerojatno", rekla je talentirana 10-godišnjakinja.

Jedva čekamo još neki njihov 'duel' na bubnjevima!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?