Prvi 171 pregleda 30. travnja 2021.

Slušaj omiljene hitove na Deezeru po najnižoj cijeni!

A1@Instagram

Možeš birati između individualnog Deezer Premium i obiteljskog Deezer Family modela, po cijeni od 29, odnosno 59 kuna mjesečno. Najniža je to cijena u Hrvatskoj, a glazbu na Deezeru možeš slušati i offline, dakle, čak i bez pristupa internetu te bez reklama. Genijalno!

Već je svima prilično jasno da danas sve radimo nekako u pokretu. Gledamo, čitamo, slušamo omiljene hitove. S najnovijim trendovima diše i A1, koji vam, ako ste njihovi korisnici, sada nudi i slušanje putem streaming usluge A1 Xplore Music by Deezer i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu. I super je što u glazbi možete uživati bez reklama. Trenutno možete birati između individualnog Deezer Premium i obiteljskog Deezer Family modela.

Čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača

 | Autor: Promo Promo

Neovisno slušaš li glazbu na putu, na poslu ili u školi, uz sportske ili kućanske aktivnosti, ili pak samo za zabavu i opuštanje, na Deezeru možeš slušati čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača! Uh, tko će odabrati među svim tim hitovima...

Kreirajte vlastite playliste, dijelite ih s drugima ili slušajte već postojeće

Možeš kreirati i vlastite ili zajedničke playliste, dijeliti ih s drugima ili uživati u već kreiranim playlistama za razne prigode. A kao super bonus tu je i Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za tebe prema tvojim interesima i onome što najviše lajkaš! Songcatcher opcija je, pak, genijalna za one koji vole istraživati i pronalaziti novu glazbu! Osim što je možeš pronaći, novu glazbu na Songcatcheru možeš odmah dodati izravno u osobni katalog pjesama.

Usluga je dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu, bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima. Ako si njihov korisnik, ovo ti je super korisno za znati!

Najpovoljnija cijena, najduže besplatno razdoblje i slušanje glazbe offline

 | Autor: Promo Promo

U individualnoj ponudi, odnosno Deezer Premium modelu, glazbeni servis Deezer dostupan ti je po najnižoj cijeni na hrvatskom tržištu od 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Jedan korisnički račun možeš povezati na tri različita uređaja, primjerice mobilni telefon, tablet, desktop računalo, pametni zvučnik, pametni sat ili druge kućne uređaje i igraće konzole.

Deezer Family paket neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno, odnosno manje od 10 kuna mjesečno po osobi. Ako koristiš Deezer zajedno s roditeljima, braćom i sestrama, uz Family model glazbu možete simultano slušati na čak 13 različitih uređaja. Ako ostaneš bez interneta, ne trebaš brinuti, jer glazbu preko Deezera možeš slušati i offline!

Uslugu Deezer Premium ili Deezer Family možeš aktivirati preko Moj A1 aplikacije ili Moj A1 portala, kao i na A1 prodajnom mjestu ili preko A1 Službe za korisnike. Na Xplore Music by Deezer imat ćeš i editorial odnosno playliste koje će A1, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu, redovito kreirati i ažurirati te samim time jačati digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima.

Tvoja reakcija?