Prvi 1072 pregleda 19. veljače 2021.

'Šminkam se od 12. godine, a danas od toga i živim'

mimiermakeup/instagram

Mirtu Miler, poznatiju na TikToku pod imenom 'Mimiermakeup', prate ljudi iz cijele regije, Amerike i ostatka svijeta, godišnje troši tri litre pudera na šminkanje, a sad je u žiriju novog JoomBoos showa Videostar

"Godišnje na šminkanje za TikTok trošim tri litre pudera, trenutno imam više od 50 paleta sjenila, a na šminku mjesečno trošim nula kuna. Ili mi je netko pošalje ili već imam doma. Jako dobro se može zaraditi od ovog posla, ali moraš pametno raspolagati novcem. Nećeš odmah kupiti tri nova mobitela, nego jedan. Rekla bih da sam ja štedljiva, pogotovo kad znam koliko je truda potrebno da bi taj novac zaradila. Jedan dan sam se ukupno šminkala 18 sati, nisam ni spavala. Eto, toliko sam predana TikToku", kaže Mirta (23), koja je u žiriju novog JoomBoos talent showa.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Jedva čekam da krene Videostar. Veselim se upoznati kandidate, a najradije bih vidjela hrpu pozitivnih lica koja zrače dobrom energijom. Tajnu za uspjeh na TikToku im neću moći otkriti, ali uvijek kažem da je ključ u tome da budeš svoj. Bit ću iskrena prema svima u showu. Ne mislim pritom i stroga, samo smatram da je istina uvijek najbolja za napredak", govori Mimi, koja se prisjetila i svojih TikTok početaka.

@mimiermakeup

The last one is the best 🥲 ##emojichallenge ##emojimakeup ##fyp

♬ dark horse - beth 🍀

"Prvi TikTok sam objavila k'o story na Instagramu. Šminkala bih se pet sati dnevno, a roditelji su mi tada rekli da se 'ostavim ćorava posla' i prestanem se trackati. Ipak nisam odustala, a danas od ovoga živim."

U nešto više od godinu dana naučila je mnogo, napredovala i stigla do trona TikToka u Hrvatskoj. Danas broji više od 2,4 milijuna pratitelja, dala je otkaz na poslu da se posveti TikToku i mjesečno zaradi više od prosječne hrvatske plaće.

"Ako znaš što radiš i radiš to dobro, uvijek će te netko primijetiti. Na TikToku se može zaraditi, ali se moraš truditi. Iako smatram da se od ovog posla može živjeti i kod nas, osobno imam više stranih suradnji." Na TikToku se ističe neobičnim makeup transformacijama i ludim tranzicijama. Za jedan video treba i do sedam sati rada, a šminkanje vježba od malena.

"Šminkam se od 12. godine. Sve sam naučila sama uz puno vježbe i rada, a mjesečno mi ode i do 186 sati na šminkanje", kaže tiktokerica koja, najmanje od svega, brine o hejt komentarima. Sa svoje 23 godine naučila se ne obazirati na njih.

Studira analizu i poslovno planiranje, ali bi se u budućnosti, osim TikTokom, voljela baviti marketingom. Prije novih pobjeda, ipak, Mimi će se pozabaviti žiriranjem Videostara.

Prijave na show traju do 12. ožujka. Svi koji se žele boriti za titulu TikTok zvijezde i osvojiti vrijedne nagrade vrijedne 130.000 kn, prijave mogu slati na: videostar.joomboos.hr. Tu su i nagrade za dvoje najkreativnijih sretnika po izboru JoomBoos voditelja Luciana i Petre – svakome od njih adidas dijeli jedan par precool tenisica!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?