Prvi 585 pregleda 30. srpnja 2019.

Sophie i Joe napravili tetovaže u sjećanje na psa Walda

sophie turner / instagram

Javili su se prvi put nakon nesreće i na Instagramu objavili divne tetovaže posvećene njihovom Waldu.

Sophie Turner i Joe Jonas napravili su matching tetovaže u sjećanje na svog psića Walda, koji je preminuo nakon bizarne nesreće prošli tjedan. Iako o ovome nisu javno istupali sve do sad, prekinuli su šutnju upravo tako što su objavili fotke tetovaža na Instagramu.

'Nedostaješ mi'

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

"Nedostaješ mi, Waldo. Počivaj u miru, bebice", napisala je Sophie na svom storyju. Joe je na feed stavio fotku tetovaže malenog Walda i napisao: "Počivaj u miru, moj mali anđele."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R.I.P. my little angel.

Objavu dijeli J O E J O N A S (@joejonas)

Poznati par nesreću je policiji prijavio prošli petak, a nakon svega su bili toliko potreseni da su morali ići terapeutu. 

Waldo je, javlja TMZ, preminuo nakon što je na njega na ulici naletio auto. Navodno se otrgnuo s uzice tijekom šetnje, nakon što ga je uplašio slučajni prolaznik.

Imaju još jednog psa, Porkyja

Waldo je živio sa Sophie i Joeom od travnja 2018., a osim njega, Joe i Sophie imaju još jednog psa, Porkyja. Porky je, ustvari, Waldov brat.

Joe je u jednom intervjuu priznao kako mu psi jako pomažu i kako bez njih ne može zamisliti život.

'Opuštaju nas i smiruju'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bruthuz 👊

Objavu dijeli Waldopicassojonas (@waldopicassojonas)

"Obično me često nema doma, ali kad sam kod kuće, opet sam aktivan. A super je što su psi također jako aktivni, moraš ih voditi u šetnju, provoditi vrijeme s njima, igrati se s njima, a uz to si zbog njih opušten i smiren", izjavio je. 

Aww... Sve u svemu, jako tužna vijest :(

I nadamo se da će im uskoro biti barem malo lakše...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajooooj pretužnoo :(