Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 212 pregleda 18. travnja 2023.

Šprajc kao 'Kum': Dat ću vam ponudu koju ne možete odbiti

RTL

RTL-ove zvijezde na jedan dan postale su ikone pop kulture. Zoran Šprajc je preuzeo ulogu 'Kuma', a Damira Gregoret postala je detektivka...

Vrijeme vam istječe! Dat ću vam ponudu koju ne možete odbiti. Nagrada od 50.000 eura, rekao je Zoran Šprajc u videu u kojem je rekreirao ulogu iz kultnog filma 'Kum'. U sklopu kampanje za novi glazbeni megaspektakl koji uskoro kreće na RTL-u - 'Superstar', snimili su videa i postali ikone iz popularne kulture.

Ovdje pogledajte video!

A kako je to na jedan dan postati pravi ‘Superstar’ iskusila su i RTL-ova lica koja su se za potrebe ‘Superstar’ kampanje na društvenim mrežama pretvorila u neke od najprepoznatljivijih ikona popularne kulture te su, svatko u svom stilu, rekreirali prepoznatljive scene i pozvali sve zainteresirane da se prijave i okušaju svoju sreću u showu.

Osim Zorana Šprajca koji je preuzeo ulogu iz filma 'Kum', novinarka Damira Gregoret postala je lukava detektivka koja ima samo jedan cilj – otkriti iduću glazbenu zvijezdu.

"Svidjela mi se i ideja i odličan, kreativan tim koji je to radio. Baš sam razmišljala kako i u novinarstvu često trebaju detektivske metode", rekla je Damira i dodala da za nju originalnost, karizma i odvažnost glavne karakteristike 'Superstara'.

Ana Brdarić Boljat nakratko je postala glavni lik iz filma genijalnog Wesa Andersona te za buduće natjecatelje pripremila mikrofone i kamere.

"S glumom sam ‘koketirala’ cijelo odrastanje, pa mi nije bio problem uskočiti u te cipele", ističe Ana Brdarić Boljat te naglašava, 'Superstar je sjajan prilika za mlade ljude da ostvare svoje snove. Tko to ne bi podržao?'.

Svoju ulogu dobili su i najpoznatiji televizijski treneri - Edo Mehmedović i Maja Ćustić. Trener iz 'Života na vagi' uplovio je u brzu i dinamičnu scenu, tipičnu za redatelja Edgara Wrighta, dok se njegova kolegica, Maja, vratila u šarene 80-e i na kratkom satu aerobika izazvala one najhrabrije da puste svoj glas.

Svi ističu da su se sjajno zabavili na snimanju ove kampanje za glazbeni megaspektakl 'Superstar'. Novi show koji će se emitirati na RTL-u krenuo je u potragu za mladim talentima koji maštaju o životnom preokretu, trenutku kada će svoju fotografiju ugledati na velikom plakatu dok njihov novi hit obara ljestvice najslušanijih pjesama.

Prijave za hrvatsku inačicu pod nazivom ‘Superstar’ otvorene su do 30.04! Franšiza originalnog naziva’ Idols’ jedan je od najuspješnijih formata u povijesti televizije i producirana je u čak 56 zemalja, a svjetske megazvijezde poput Kelly Clarkson, Jennifer Hudson ili Adama Lamberta svijet je upoznao upravo u ovom spektaklu.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?