Prvi 1782 pregleda 10. studenoga 2021.

Squid Game i još par super serija dobivaju nastavke

netflix/instagram/youtube

Neke serije stekle su toliko obožavatelja diljem svijeta da Netflix jednostavno nije mogao odbiti njihove zahtjeve za novim sezonama. Koje su to serije i kada nam stižu njihove nove sezone, pročitajte u nastavku

Netflixove serije 'Squid Game', 'Ginny i Georgia' i 'Cobra Kai' toliko su osvojile srca obožavatelja da je Netflix jednostavno morao uvažiti njihove zahtjeve i nastaviti sa snimanjem novih sezona. Ako vas zanima kada možemo očekivati nove i uzbudljive epizode omiljenih serija, nastavite čitati. 

Squid Game - druga sezona

Prva sezona ove korejske serije službeno je postala najgledanija na svijetu stoga bi bila prava šteta da ne dobije još barem jednu sezonu. To je zaključio i Hwang Dong-hyuk, tvorac i redatelj ove serije, koji je sad i službeno potvrdio snimanje druge sezone na jednom 'Squid Game' eventu koji se održao 8. studenog, piše Seventeen

"Bilo je toliko pritiska i zahtijeva za drugom sezonom da sam se gotovo osjećao kao da nam niste ostavili izbora. Zato ću reći da će druge sezone sigurno biti. Gi-Hun će se vratiti i učinit će nešto za svijet", rekao je Hwang. 

Točan datum izlaska druge sezone još nije poznat, s obzirom na to da Netflix još nije službeno najavio drugu sezonu, ali sada smo barem sigurni da će se serija nastaviti. 

Ginny i Georgia - druga sezona

Ako ste mislili da je prva sezona 'Ginny i Georgie' bila zanimljiva i napeta, pripremite se na još zanimljiviju i još napetiju drugu sezonu jer je Netflix na press konferenciji službeno objavio da ova serija neće završiti samo na prvoj, piše Seventeen

"Toliko smo zahvalni na nevjerojatnoj ljubavi koju ste pokazali prema 'Ginny i Georgiji'. Posebno smo zahvalni Brianni i Toni koje su postavile ljestvicu jako visoko za sve aspekte. Jedva čekamo da se vratimo u Wellsbury", rekle su izvršne producentice serije Debra J. Fisher i Sarah Lampert. 

Glumačka postava toliko je uzbuđena zbog druge sezone da su čak snimili i video kako bi svojim obožavateljima prenijeli sretnu vijest.

Točan datum izlaska nove sezone još nije poznat, s obzirom na to da je došlo do odgode snimanja zbog pandemije, ali to će najvjerojatnije biti sredinom 2022. godine.

Cobra Kai - četvrta sezona

Nakon što je treća sezona serije Cobra Kai završila ogromnim cliffhangerom, svi se možemo složiti da nove epizode čekamo kao ozebli sunce. Naravno, donosimo dobre vijesti jer je Netflix, još u kolovozu, objavio da nas u prosincu ove godine očekuje četvrta sezona ove serije, a sada je stigao i trailer za nju, piše Seventeen.

"Pripremite se jer će četvrta sezona biti najbolja do sada. S novim savezima, novim studentima, novim konfliktima i povratkom legendarnih likova, svi su u igri. Vežite se jer će ovo biti divlja vožnja do 51. All Valley turnira", rekli su izvršni producenti Josh Heald, Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg. 

Četvrta sezona na Netflix stiže 31. prosinca ove godine.

Možda te zanima... Izašao je novi trailer za četvrtu sezonu Stranger Thingsa

Također, ne zaboravimo i na novi 'Stranger Things' koji nam stiže nakon predugo čekanja, a nedavno su izbacili i točan datum izlaska te novi trailer. Pogledajte sve ovdje.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?