Prvi 692 pregleda 16. veljače 2023.

Stigla je nova adidas x Jenna Ortega Sportswear kolekcija

Adidas

Povodom lansiranja Sportswear linije u Hrvatskoj, adidas u Zagrebu organizira posebna iznenađenja u Sport Vision trgovini u Arena Centru!

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z. Mlada glumica koja se proslavila ulogom Wednesday Addams u istoimenoj Netflixovoj seriji ove godine postavlja trendove u modi, make upu, frizurama... Svi pripadnici generacije Z žele izgledati kao Jenna. Upravo zato je i omiljeni sportski i lifestyle brend adidas odabrao Jennu kao zaštitno lice svoje nove modne linije Sportswear. Nedavno predstavljena u svijetu, nova adidasova kolekcija napokon je stigla i u Hrvatsku.

 | Autor: Adidas Adidas

Rođen za sport, namijenjen modi. Tako adidas opisuje svoju novu liniju odjeće i obuće koja savršeno upotpunjuje ponudu Originals i Performance kolekcija. Sportswear linija proizvoda ima za cilj unaprijediti svakodnevne odjevne kombinacije svježim izgledom i dizajnom pružajući pritom višenamjensku udobnost. Nova kolekcija nudi jednostavne krojeve i svježe boje, a fokus pritom stavlja na udobnost. Baš kao i Jenna kojoj su udobnost i sloboda izražavanja kroz modu izuzetno važne. Svojim javnim nastupom, ali i osobnim pristupom, Jenna se savršeno uklapa u adidasovu viziju stavljanja pripadnika generacije Z u prvi plan.

 | Autor: Adidas Adidas

“Ulažem puno energije u način na koji se izražavam jer znam koliku moć to može imati u inspiriranju drugih mladih ljudi. Prihvaćanje svega što jesam i za što se zalažem dio je osobnog putovanja i kroz nova iskustva učim i otkrivam sve više svojih osobina. Veliki sam pobornik iskazivanja različitih težnji, strasti i osobina, bilo da je to kroz ono što radimo, nosimo ili zagovaramo. Jedan je to od razloga zašto sam i bila toliko uzbuđena raditi s adidasom na ovoj kampanji”, izjavila je Jenna o svojoj suradnji s adidasom.

Ovom globalnom kampanjom adidas želi inspirirati generaciju Z da ne prihvaća biti smještena u različite okvire te da kao odgovor na "etikete" koje joj društvo dodjeljuje ponudi svijetu svoju autentičnost. Iz tog razloga, povodom lansiranja novog brenda adidas i Sport Vision pripremaju zanimljivo događanje u Sport Vision trgovini u Arena Centru u Zagrebu.

 | Autor: Adidas Adidas

Osim što će posjetitelji od 17. veljače moći isprobati nove komade odjeće i obuće, na navedenom prodajnom mjestu bit će postavljen Go2Digital touch ekran na kojemu će imati mogućnost kreirati vlastitu etiketu s karakteristikama koje ih najbolje opisuju. Dobivene će oznake moći podijeliti na svojim društvenim mrežama. Uz kupnju artikala adidasovog Sportswear brenda, kupci će na poklon dobiti platnenu torbu koju će moći personalizirati.

adidas Sportswear kolekciju možete pronaći u Sport Vision trgovinama i na webshopu.

Tvoja reakcija?