Prvi 229 pregleda 24. rujna 2021.

Stigle su prve fotke sa seta nove 'Emily u Parizu'

Netflix/Facebook

Krajem ove godine na Netflix nam dolazi druga sezona popularne serije 'Emily in Paris' pa nas je Netflix odlučio počastiti s nekoliko fotografija sa seta koje donosimo u nastavku

Druga sezona popularne serije 'Emily in Paris' već je snimljena i, iako su detalji radnje još uvijek obavijeni velom tajne, službeni Instagram profil serije nam je odlučio dati mali 'sneak peek' i počastio nas je s nekoliko fotki nove sezone, piše Entertainment Weekly.

Ove fotke nam, između ostalog, daju i malo informacija o tome kako bi se mogla razriješiti situacija između Emily i chefa Gabriela; pretpostavljamo da se svi sjećaju kako su se Gabrielovi planovi za preseljenje u Normandiju promijenili u zadnji čas kada je Antoine odlučio kupiti restoran u kojemu je radio. 

Također, na kraju prve sezone smo saznali da će Emily zadržati svoj posao kod Sylvie što znači da će ona i Gabriele ipak ostati susjedi.

POGLEDAJTE SLIKE:

Naravno, ne trebamo zaboraviti to da Gabriele ima djevojku Camille koja je i Emilyna prijateljica, a iz priloženih fotki možemo vidjeti da se Emily nastavlja družiti s njom. Hoće li to možda značiti neki ljubavni trokut? 

Ono što sigurno možemo zaključiti iz ovih fotki je to da će Emilyna prva pariška prijateljica Mindy ostati s njom uz sve što ju zadesi.

Točan datum objavljivanja druge sezone još ne znamo, ali smo sigurni da će to biti krajem ove godine.

Tko još jedva čeka?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

 

Tvoja reakcija?