Prvi 193 pregleda 17. svibnja 2023.

Stiže nastavak Beetlejuicea nakon više od 30 godina!

youtube

Iako je još 1990. godine najavljen nastavak popularne američke horor komedije iz 1988. 'Beetlejuice', konačno je objavljen službeni datum izlaska novog dijela.

Hit horor komedija 'Beetlejuice', koju je režirao Tim Burton, uskoro će dobiti svoj nastavak. Warner Bros., američka filmska i televizijska produkcijska kuća, najavila je kako će 'Beetlejuice 2' doći u kina u rujnu sljedeće godine.

Radnja prvog dijela ovog popularnog filma vrti se oko dvije obitelji, od kojih je jedna živa, dok je druga mrtva. Glavni lik, Beetlejuice, kojeg je utjelovio Michael Keaton, podmukao je i zločesti duh koji terorizira spomenute obitelji.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kako se najavljuje, glumačka postava u drugom dijelu filma će ostati ista, kao i režiser. Michael Keaton ponovit će svoju ulogu duha, kao i Winona Ryder koja je u prvom dijelu filma utjelovila lik gotične Lydije Deetz.

Nova članica glumačke ekipe je Jenna Ortega, koja će u novom nastavku filma glumiti Lydijinu kćer. Ova će suradnja ponovno spojiti 20-godišnju glumicu s Timom Burtonom nakon njihovog zajedničkog rada na Netflixovoj seriji 'Wednesday'.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Čini se kako će 'Beetlejuice 2' biti prilika za ponovno okupljanje ekipe koja je sudjelovala u nastanku spomenute Netflixove serije. Naime, Alfred Gough i Miles Millar koji su tvorci navedene serije, napisali su nastavak scenarija novog filma. Navodno će i Justin Theroux dobiti ulogu u filmu, no to još nije potvrđeno.

Detalji radnje nastavka filma 'Beetlejuice' drže se u tajnosti, no Her navodi kako je u srijedu, 10. svibnja, u Ujedinjenom Kraljevstvu započela produkcija filma. Više detalja zasigurno ćemo saznati u mjesecima koji nam slijede, a film bi trebao stići u kina 6. rujna 2024. godine.

Tvoja reakcija?