Prvi 174 pregleda 23. svibnja 2023.

Stiže nova sezona popularne serije 'Downton Abbey'!

youtube

Popularna britanska povijesna dramska televizijska serija 'Downton Abbey' vraća se na male ekrane. Osam je godina prošlo od zadnje sezone ove omiljene serije, a prema izvješćima, uskoro bi trebalo početi snimanje sedme sezone.

Prva se epizoda serije engleskog glumca, pisca, scenarista i redatelja Juliana Fellowesa emitirala 2010. godine. Nakon snimljenih i prikazanih šest sezona serije uslijedila su dva filma: 'Downton Abbey' i 'Downton Abbey: Novo doba'. S obzirom na uspjeh koji su ostvarila dva filma te originalna serija, kreatori navodno planiraju snimiti novu sezonu serije.

Obožavatelji ove hit serije oduševljeni su, ali se postavlja pitanje hoće li glumačka postava ostati ista. Izvor je za MailOnline rekao kako se plan stvaranja serije razvija te kako su svi uzbuđeni. "U tijeku je izbor glumaca i bilo bi sjajno da se sve velike zvijezde mogu vratiti", pojašnjava izvor. 

Producenti su izrazili želju da gledateljima već poznati glumci, poput Hugha Bonnevillea, Allena Leecha i Michelle Dockery, sudjeluju i u snimanju iduće sezone.

Her navodi kako je posljednja sezona serije emitirana 2015. godina, nakon čega su uslijedila dva filma. Prvi je snimljen 2019. godine, dok je drugi snimljen i prikazan tri godine nakon, 2022. godine.

Tvoja reakcija?