Prvi 646 pregleda 28. rujna 2020.

Stiže novi igrani film o Petru Panu. Evo što zasad znamo

screenshot/youtube

Stiže još jedna igrana verzija priče o vječno mladom dječaku. Kako će ovoga puta izgledati?

Iako igrana verzija ovog omiljenog crtića već postoji, Disney navodno radi na novom igranom filmu o Petru Panu i fanovi su jako uzbuđeni zbog toga, javlja Seventeen. A evo što zasad znamo o ovoj novoj verziji omiljenog dječjeg klasika!

Tko je dobio glavne uloge?

Petra Pana će u filmu glumiti Alexander Molony, uloga Wendy pripala je talentiranoj glumici Ever Anderson, Yara Shahidi posljednja se pridružila ekipi i u filmu će glumiti Zvončicu, dok je uloga strašnog Kapetana Kuke pripala Judeu Lawu. 

Hoće li film pratiti originalnu priču?

via GIPHY

Dosad je o Petru Panu snimljeno nekoliko verzija filmova i svaki je, zapravo, dosta drugačiji od drugoga. No, Disney će ovoga puta navodno pratiti originalnu priču o vječno mladom dječaku iz 1953. godine. Ipak, još uvijek nigdje nije službeno objavljen scenarij filma niti se o ovom novom Petru Panu mnogo toga zna, pa su sve ovo i dalje samo nagađanja...

Tko radi na filmu?

David Lowery redatelj je najnovije verzije filma o PP-u, a uz Tobyja Halbrooksa piše i scenarij za film. Njih su dvoje već surađivali na uspješnici 'Pete i Zmaj' iz 2016. godine.

 

Pronađi novi broj JoomBoos Videostar magazina na kioscima! Brutalan dar: bilježnica 'Tein dnevnik'

 | Autor:

Tvoja reakcija?